1 In haven/ sikka

Godmorgen til “Ghita”

ghita

Er der noget bedre end at gå en morgenrunde i haven, og stikke snuden helt ind i en nyudsprungen rose? Næ, ikke hvis du spørger mig 🙂

Efter haverunden, pakkede jeg mig sammen og smuttede ned i butikken. Jeg har haft travlt hele dagen med at rette priserne til udsalg, og rykke rundt på varerne. Nu er det hele ordnet, og jeg kan sidde med stængerne oppe. Folk har for travlt til at ta’ hjem fra arbejde, end at gå ind i butikken. Mon ikke det blir’ bedre op mod weekenden – det plejer det.

Snart vil jeg køre en tur på posthuset, og derefter hjem til mine mænd. Der vanker pastasalat og kødsovs – jeg er sulten, så jeg glæder mig!

God fyraften til dig, når du når så langt.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Rejen
    onsdag 26. juni 2013 at 05:39

    Roser er skønne, vi skal ud og kigge på nogle der kan klatre op ad vores læhegn i haven. Håber der kommer gang i udsalget.

  • Leave a Reply