Hausfrau laver hyld - CopenhagenDaily
3 In haven/ mad/ sikka

Hausfrau laver hyld

hyld1

Hyldebuskene-træerne er blevet ribbet for 25-30 blomsterklaser, og lagt i suppegryden sammen med to økologiske citroner, to teskefulde citronsyre, et kg sukker og halvanden liter kogende vand. Nu står det i køleskabet, og trækker. Når vi så skal holde Spunkens fødselsdag på søndag, kan jeg servere iskold hyldeblomstsaft. Det er det bedste!

hyld2

Jeg knokler i haven. Den har virkelig fået lov til at gro mens vi var i Skagen, og jeg har brugt 5 batteriopladninger på plænen indtil videre…normalt bruger jeg kun 2… Der er kløver, tusindfryd, smørblomster og store tuer. Det er super smukt, men det må ikke være så højt for så får vi invasioner af dræbersnegle. Jeg nakkede en god del i går, og nu håber jeg at fuglene spiser dem der er små nok. Der er lagt en grænse af salt rundt om mine Dahlia. Jeg vil ikke risikere noget. Det blir’ jeg dog ikke ved med, og hvis man begrænser det gør det ingen skade.

Der skal hænges vasketøj ud, renses lidt ukrudt og så er klokken nok ved at være “hente-Spunk-tid”.

I aften skal der ordnes en masse shop-ting, for i morgen starter jeg så småt sommerudsalget. Jeg kan love dig gode tilbyd på Kähler, Rie Elise Larsen, Urban Elk, Serendipity,  diverse kunsttryk, smykker og hudpleje. Kig ind en af dagene, og se om du vil lade dig friste. Dette gælder både webshop og min fysiske butik på Gammel Kongevej 88 på Frederiksberg.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  figarine
  mandag 24. juni 2013 at 13:59

  Hej Therese
  Jeg lavede også hyldeblomstdrik i weekenden – og da jeg stod der og rørte i ‘heksebrygget’ dukkede der en sang op fra dengang mine børn var små:
  Heksemutter lod en tudse
  riste som en ren karusse.
  Rimme rum, rimme rum,
  røg i ringe, uhm, uhm, uhm

  Lidt hyggeligt 🙂

  Hilsen Figarine

 • Reply
  Et øjeblik… » Hip med de hippe
  tirsdag 25. juni 2013 at 18:14

  […] har jeg ‘lånt’ hos Therese – det eneste jeg mangler er at få at vide om det skal spædes op inden man drikker det? Og med […]

 • Reply
  Mette
  tirsdag 25. juni 2013 at 20:59

  Jeg lånte lige din opskrift i dag… glæde mig til at smage den færdige saft 🙂

 • Leave a Reply