At glæde sig til at få en sjus i hånden - CopenhagenDaily
2 In mig/ venner

At glæde sig til at få en sjus i hånden

Jeg glæder mig. Ikke til noget der sker om lidt, men om noget der først sker den 31 august. Der har jeg inviteret nogle veninder ud i anledning af min fødselsdag. Vi skal ha nogle drinks, ævle og hygge os. Jeg glæder mig !

Efter jeg fik Spunken, har jeg ikke just været den store festabe. Ej heller en der ofte har været ude. Nok fordi han aldrig har sovet godt, og derfor aldrig haft en anden barnepige end sin mor og far…
Nu hvor han blir ældre, kan jeg glæde mig over at det går bedre med hans søvn, og også at vi som forældre får lidt mere frihed til at gøre noget for os selv. Vi overvejer også at kigge efter en barnepige, som vi kan bruge af og til. Når man ikke har bedsteforældre i samme by, må man jo finde på noget andet.

Jeg kiggede i min kaldender. Sidst jeg var ude for at få en drink for meget, var i marts ! Velkommen til småbørnslivet. Det er jo ikke noget jeg går og tænker over til hverdag, for der er så mange andre glæder – men lige nu og her, kan jeg mærke jeg er bagud på venindehygge-kontoen. Godt der sker noget med det, i næste måned.

Det er jazzfestival, og jeg har ingen anelse hvad der spiller i år. Det blir heller ikke i år jeg kommer ud og høre noget, men hvis du ikke ved hvad du skal lave de næste 4 dage, så tjek programmet. Måske er der en koncert der venter på dig 🙂

Nu vil undertegnede ta på arbejde. Jeg har et kælderrum fuld af papkasser, og de skal klappes sammen til på fredag hvor de blir hentet. Jeg må afsted og i sving !

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Trine
  onsdag 10. juli 2013 at 11:24

  Åhh hvor jeg kender det der med at være ramt af småbørnslivet….

  Hvis du lige ser bort fra den sidste måned hvor der virkeligehar været ALT for meget af den slags, så tror jeg at vi skulle helt tilbage til januar eller deromkring… Lige nu har jeg dog mest brug for småbørnslivet 🙂

  Og så er det jo godt at have noget at glæde sig til… Er sikker på du og veninderne får en helt fantastisk aften…

  • Reply
   Therese
   torsdag 11. juli 2013 at 11:03

   Det er jo naturligt nok at prioriteterne ændrer sig, men af og til kan jeg blive en smule desperat efter at komme ud og få en venindesnak, som handler om andet end mand og barn 😉

  Leave a Reply