Blomsterflor - CopenhagenDaily
6 In familien/ haven

Blomsterflor

guldahliaNu blomstrer flere af mine Dahlia – og jeg er ikke en gang hjemme for at nyde synet. De blomstrer heldigvis længe, og i går inden vi tog til fødselsdag hos min søster, klippede jeg nogle af til buket.
Nogle af blomsterne er store som tallerkener, blandt andet den orange herover. De er imponerende.

Næste år vil jeg også ha’ Dahlia, men måske jeg bruger lidt mere tid på at sneglesikre beddet. Det er ikke fordi de har ædt det hele, men jeg tror blomsterne ville blive lidt højere og fyldigere, hvis de havde haft en start uden snegle.

Nu er vi hjemme hos min mor. Spunken har det som blommen i et æg, og render rundt med et flag og siger “hurraaaaaah”. Senere triller vi en naturskøn tur, og måske det ender med en is… Vi har det hårdt 😉

pinkdahliapinkhviddahlialilladahlia

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Trine
  tirsdag 23. juli 2013 at 11:20

  Smukke smukke blomster du har i haven…

  • Reply
   Therese
   torsdag 25. juli 2013 at 08:46

   Tak Trine. Jeg elsker min have 🙂

 • Reply
  Rejen
  tirsdag 23. juli 2013 at 13:30

  Dahlier er bare skønne vi har også et par stykker dog i krukker. ;-D

  • Reply
   Therese
   torsdag 25. juli 2013 at 08:48

   Næste år tror jeg også at mine kommer i krukker, så roserne kan komme beddet 🙂

 • Reply
  Sussi
  tirsdag 23. juli 2013 at 19:20

  Hvor er de blomsterfotos dog bare smukke! 🙂 Rigtig skøn tid hos mormor 🙂 Pigernes mormor kommer på besøg i morgen, og Liva glææææææææder sig. Det er godt at have en mormor 🙂

  • Reply
   Therese
   torsdag 25. juli 2013 at 08:49

   Mormor er den bedste i verden. Hyg jer en masse, søde du 🙂

  Leave a Reply