En tur på Bakken

I går, foreslog jeg at vi kørte en tur i Dyrehaven. En søndag kan hurtigt gå med at man får lavet lidt praktisk i hus/have, og inden man ser sig om, er det aften og ham den 2 årige har slet ikke krudtet så meget af som han har behov for.
En gåtur i skoven – hep!

dejlige-skov

Vi parkerede på Bakkens parkeringsplads, og gik ind i skoven. Spunken havde optur over hestevognene, og satte i løb efter en af slagsen. Han blev temmelig irriteret over at den kørte så stærkt, og sagde “iiiiihhhh” (for sådan siger en hest), for så at gå mod udgangen igen…
Jeg prøvede at få ham med ind i skoven, for at klatre lidt på nogle træstammer og løbe i skovbunden. Det kunne jeg godt droppe, for den lille herre satte i et HYL. Så meget natur på én gang – aaadr.

koer-mig-rundt

Så op i klapvognen igen, og så gik vi. Efter at være blevet kørt rundt i skoven i et godt stykke tid, faldt Spunken i søvn, og vi satte os ved en sø og slappede lidt af.

Da Spunken vågnede, gik vi ind på Bakken. Til vores store overraskelse, var der blevet gjort meget i stand derinde, så der var ikke så slidt som vi huskede det. Spunken var halvt i chok over al den larm og alle de mennesker, men ikke mere end at han gerne ville med ind at spise. Vi valgte et af de mange “grillbuffet”-steder, og det var et hit for den lille. En STOR grillpølse, kartofler, salat, oliven, pasta…han kørte det ned, og jeg tror han spiste den samme mængde mad, som han ellers spiser på en hel dag.

karrusel traktor

Så med maven fuld af mad, var det tid til at opleve lidt. Først en tur i karrusel med mor. Dog skulle vi stå ved siden af hesten, og holde fast i tøjlen – ikke op på den! (så er det godt man stadig har en velvoksen mor-arm, til de 12 kg Spunk og hvad der føltes som en meget lang tur i karrusel…)
Vi havde vekslet penge, så vi havde en masse 10’ere, så vi kunne prøve de små biler, politibiler, traktorer og helikoptere. Den sidste, viste sig at være meget farlig. Den kørte høøjt op, og begyndte at dreje rundt. Lidt for meget spænding for Spunken, som gerne ville af. I stedet, fik han en tur i bilerne, sammen med far.

nyt-legetoj

Dagen blev sluttet af med for 30 kroner hjul på stang, og det var muligvis det bedste legetøj Spunken havde fået i lang tid…Han løb rundt med det, helt glad, og var flad af grin da han opdagede at der sad en klokke på, som kunne bimle. Skøre dreng.
Jeg tog en lille video, som du kan se hvis du klikker ind på min Instagramprofil. 

lille-mand-stor-skov

Bakken var en succes, og Spunken fik alligevel tonset en masse rundt 🙂

2 comments
 1. Herlige billeder, fra en herlig kan jeg forstå. 🙂

  Nu er det først de senere år ejg er kommet på Bakken, og jeg har aldrig syntes den var slidt. Måske det var i “gamle dage”.

  Jeg kan godt lide det prencip, at alle kan komme der, for der skal ike betales entre og jeg synes det er rart at se så mange der benytter skoven til frokost, for derefter at gå ind og hygge med ungerne på Bakken. 🙂

  1. Det var en skøn dag, Catarina.

   Jeg syns forlystelserne har været ret slidte, men det har de absolut fået lavet om på 🙂

   Du har helt ret i at det er et fint koncept, at der ikke er entre. Som du siger, er der derfor også rigtig mange forskellige mennesker. Det er fedt syns jeg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om