Lidt om pottetræning og behovet for nyt tøj

Morgen og aften, kommer Spunken på wc. “TIIISSS” siger han, og kigger stolt ned på den lille regnorm, og den fine stråle med “TIIIISSS”.

zara1

Vi har lånt et wc-bræt af min veninde, og nu kan han sidde på wc’et uden at holde os voksne i hånden.
I dagpleje er der også et wc-bræt, og når de små purke vil tisse, kommer de derud. Det er fedt!

Spunken vil SÅ gerne, og for ikke at trække processen i langdrag, vil jeg så småt begynde at lade ham  gå uden ble derhjemme, i eftermiddagstimerne. Nu er der købt en håndfuld langærmede t-shirts, for det dér med at knappe en body op, trække underbukser ned og så op på wc’et, kunne jeg forestille mig tar’ for lang tid.

zara2

Hos Zara, har de virkelig meget fint børnetøj, og til rørende billig penge. Det er ikke økologisk, det holder nok ikke til 100 tøjvaske, men Spunken kan spise rødbeder og marmelade, uden at jeg sidder med ticks i øjet for “tænk nu hvis der kommer en plet på blusen til 400 kr”.

zara3

Nu glæder jeg mig til at øve med den store Spunk, og samtidig tænker jeg også på hvor mon min lille baby blev af. Nu er han så stor, så stor, med sine egne meninger og han er så dygtig til en masse. Det ville være at lyve, hvis jeg sagde at jeg ikke kunne tænke mig endnu en lille Spunk, snarest! Men realistisk set er vi to selvstændige forældre, så det skal om noget times og tilrettelægges.  Men enebarn, dét blir’ Spunken ikke.

Alt det viste tøj, kan købes hos Zara. Indlægget er ikke sponsoreret, jeg er bare glad for mærket.

3 comments
  1. Hvor er de bluser bare fine. Jeg har aldrig forstået behovet for at klæde babyer i småbørn i svinedyrt mærkevaretøj. De skal netop kunne spise rødbeder, uden at det er er økonomisk katastrofe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om