32 er måske ikke så tosset et tal

Jeg har fødseldag i dag.

Dagen startede med glad dreng, der kl. 6.30 ikke længere gad at sove. Han fik min iPhone, og dimsede med den i et kvarter. Så stod Kjærsten op, og de gik begge nedenunder. Jeg kunne høre at de rumsterede, og lå under dynen og nød at ikke være den første der stod op.

morgenbord

En duft af bacon og ristet brød, sneg sig op af trapperne, så jeg listede ud på badeværelset og fik tøj på. Så smuttede jeg ned, og satte mig i sofaen sammen med Spunken. Han løb hen til spisebordet, tog en pakke, og gav mig den med et “taaaak” (det betyder både tak og værsgo’). Kjærsten måtte lige redde pakken, og et par minutter senere var bordet klar til at jeg kunne komme over.
Der var pølser, æg, bacon, mango, banan, druer, pandekager, kanelsnegle, grovboller, laks og alskens dyppelser. Uhhh, det var helt fantastisk.

klipning

Jeg pakkede gaver op. Spunken havde været en tur i Magasin, i sminkeafdelingen, og havde købt en Chanel læbestift. Nummer 19, Gabrielle. Den som Coco selv havde på. Så i morgen når jeg skal ud med veninderne, blir’ det med byens rødeste læber 😉 Spunken havde også købt et gavekort, så jeg kan købe mig lidt mere dullegrej.
Af Kjærsten, fik jeg en tur til frisøren – skønt! Så nu er der bestilt tid til klippe/farve, manda formiddag. Ahhh. Jeg glæder mig allerede.

cocokys

Dagen i butikken, fløj afsted. Der kom nye varer fra Serendipity, så nu ved jeg hvad jeg skal lave de næste mange dage. Pakke ud, prise, hænge op og oprette varen i webshoppen. Heldigvis syns’ jeg at det er ret hyggeligt.

Jeg hentede Spunken i dagpleje, og fik en kop kaffe dernede. De skulle holde sommerfest, med grill og hygge. Vi tog dog kun kaffe, for senere skal vi ud at spise. Planen var egentlig en tur i Tivoli, men siden der er Fredagsrock, gemmer vi tivolituren til en aften hvor der ikke er så mange mennesker. I stedet, smutter vi ned på den lokale inder, og spiser lidt varm og stærk mad.

Fødselsdag er dejligt 🙂

8 comments
  1. STORT tillykke!

    Hende damen på gavekortet til frisøren er Lulles yndlings i Toca Boca Hairdresser… Hun bliver dog både barberet skaldet og farvet grøn her hos os… Måske det ikke lige er det der skal ske med dit 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om