0 In bøger

Læsehest..eller æsel

20130902-223950.jpg

Jeg fik tilsendt en bog fra Gads forlag / Lahme Kommunikation, for (pinlige) tre måneder siden.
Så kan man vist allerede sige at jeg ikke er den hurtigste læser på biblioteket, ikk?!

Vel.

Kvinden der forsvandt” af Gillian Flynn.

Bogen handler om et ægteskab i opløsning, og så tænker du måske at det er en historie man har hørt så mange gange før. Jo, det er det også, men denne bog er af “kan ikke lægges væk”-karakter. Jeg har mange gange været splittet mellem om jeg skulle være social eller lige læse et kapitel mere. Som oftest, blev det et kapitel mere …

20130902-224003.jpg

Bogen har givet mig lyst til at læse mere, og den har også givet mig lyst til at udforske de psykologiske thrillere lidt mere. Jeg troede faktisk at jeg ikke ville turde læse den slags bøger, men det gik rigtig fint.
Almindelige krimier derimod, har sjældent min interesse. Jeg brugte virkelig lang tid på at læse en Arne Dahl bog, og var ved at falde i søvn mange gange mens jeg læste den…

Så uden at afsløre handlingen, vil jeg sige at hvis du fx. synes at “Blade runner”-drabssagen er spændende…så burde du læse denne bog 🙂

Tak til Lahme og Gad, for bog, snold og for at vække min læsesans!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply