Læsehest..eller æsel

20130902-223950.jpg

Jeg fik tilsendt en bog fra Gads forlag / Lahme Kommunikation, for (pinlige) tre måneder siden.
Så kan man vist allerede sige at jeg ikke er den hurtigste læser på biblioteket, ikk?!

Vel.

Kvinden der forsvandt” af Gillian Flynn.

Bogen handler om et ægteskab i opløsning, og så tænker du måske at det er en historie man har hørt så mange gange før. Jo, det er det også, men denne bog er af “kan ikke lægges væk”-karakter. Jeg har mange gange været splittet mellem om jeg skulle være social eller lige læse et kapitel mere. Som oftest, blev det et kapitel mere …

20130902-224003.jpg

Bogen har givet mig lyst til at læse mere, og den har også givet mig lyst til at udforske de psykologiske thrillere lidt mere. Jeg troede faktisk at jeg ikke ville turde læse den slags bøger, men det gik rigtig fint.
Almindelige krimier derimod, har sjældent min interesse. Jeg brugte virkelig lang tid på at læse en Arne Dahl bog, og var ved at falde i søvn mange gange mens jeg læste den…

Så uden at afsløre handlingen, vil jeg sige at hvis du fx. synes at “Blade runner”-drabssagen er spændende…så burde du læse denne bog 🙂

Tak til Lahme og Gad, for bog, snold og for at vække min læsesans!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Læsehest

Bogudfordringen for januar, må siges at trække tænder ud. Jeg har det meste af måneden undgået krimien, som…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Læsevejr

Efter 6,5 km frisk gåtur i det gode vejr (har optur, over at måle ruten op på nettet),…
Læs mere