4 In mig

Nogle dage har man mere lyst til at trøsteshoppe/-spise end andre

IMG_6106

I går var der lys bag skyerne. Det håber jeg også der kommer i dag.

Onsdag.

Masser af regn i skyerne, og en lang cykeltur der både bød på torden, lyn og hagl. Helt gennemblødt, åbnede jeg døren til butikken. Ahh. Kaffe.

Fem minutter havde jeg, inden telefonen ringede med næste nyhed. Det danske sundhedsvæsen har igen fejlet. Slagelse reumatologiske center, skulle skamme sig, uden at komme mere ind på hvad og hvem det drejer sig om. Jeg er så rasende.

Et par tårer tørret væk, og mere kaffe. Jeg satte en dejlig sang på i højtalerne, og fandt energien frem igen. Nu er mit skrivebord ryddet, for det blir’ snart hentet af venlig franskmand, fundet på “Gives bort gratis” side. Nu håber jeg at han forstod hvad “tools” egentlig betød, så han kan skrue benene af det store bord. Butikken er lille, og det vil i forvejen blive et tungt job for ham at komme ud af bagdøren med det.

Det regner, det blir’ nok ved hele dagen. Jeg skal trække vejret dybt og komme i sving. Det er #glimmeronsdag på Instagram, og jeg har glimmer på både trøje og sko. Det skal nok blive en god dag, selv om jeg lige nu har lyst til at netshoppe og spise en kanelsnegl.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Trine
  onsdag 18. september 2013 at 20:02

  Og nogen skal man også bare give sig selv lov til at trøste shoppe og trøste spise…

  • Reply
   Therese
   lørdag 21. september 2013 at 15:21

   Det har du nemlig ret i 🙂

   Godt for både vægt og økonomi, at der ikke er for mange af den slags dage 🙂

 • Reply
  A + K = ♥
  torsdag 19. september 2013 at 17:21

  Mmmmh.. Kanelsnegle-shopping er den bedste form for shopping, jeg kender til.

  – Anne

  • Reply
   Therese
   lørdag 21. september 2013 at 15:23

   Det er en skøøøøn slags shopping 😉

  Leave a Reply