Hov, der er noget der mangler!?.. - CopenhagenDaily
0 In arbejde/ sikka/ spunken

Hov, der er noget der mangler!?..

undre-spunk

Spunken kiggede undrende op på alle de trækroner der ikke længere var der… Noget mangler !
Men se lige hvor lyst der er.
I morgen kommer Mikkel og fjerner resten af stammerne, og så kan jeg plante lidt “tulipipper” og måske sætte en blomstrende busk eller to, så vi ikke skal kigge på det brune plankeværk 😉

regnvejr-i-biksen

Det har været en stille dag i butikken. Formiddagen var hyggelig, og der var mange turister på gaden. En hollandsk dame havde svært ved at vælge mellem de forskellige “scandinavian sweaters”, men gik glad og tilfreds ud af butikken med en lun stjernestrik under armen.
Pludselig blev det mørkt i butikken, og regnen silede ned de sidste timer. Folk søgte læ under min markise, og jeg måtte ud et par gange og slå regnen af markisen med en moppe (jeg moppede dog ikke folk væk…tøhø).
Hyggeligt trods alt, og jeg tændte flere levende lys og brugte noget tid på at fifle med webshoppens design. Det er blevet ok, synes jeg.

Nu sidder jeg i sofaneseren, og venter på at Kjærsten kommer ned efter at ha’ puttet Spunken. Jeg har pauset tv’et, så vi kan se Rita sammen. En stille hyggestund, inden det er sengetid. Min hals er ru og “stikker”, så jeg ser frem til en god nats søvn og forhåbentlig en normal hals i morgen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply