Når man nu allerede har ventet så længe

i36521140._szw530h275_Vi skulle jo ha’ en hund. En lille langhåret collie, og en hanhund skulle det være. Vi har ventet i et år nu, men der har været bøvl med løbetider og andet, så først nu lykkedes det. Der blev født seks hvalpe, fire i “vores” farve og to blå. Men alle var tæver. Hvad er lige oddsene for det!?

Så vi venter. Jeg kunne også lede efter en anden kennel, men denne kennel fandt jeg jo netop frem til efter lang tids søgning.
Jeg vil ikke ha’ en hvalp fra en “hvalpefabrik” eller en hvalp som ikke er ordentligt socialiseret, eller evt. indavlet så der er ekstra fare for sygdomme.

Vi venter.

Måske vi får en kanin eller en kat, for vi savner noget pelset hygge. Jeg sidder nu og kigger på killinger på den blå avis. Måske skulle man…. 😉

 

15 comments
  1. Ej det var da ærgeligt, men naturens gang er man ikke herre over. Har du overvejet Dyrenes Beskyttelse når du leder efter kat. De koster jo godt nok noget, men de er efterset i alle ender og kanter, vaccineret og stereliseret. Vi har 3 stk derfra og ville aldrig vælge på anden måde.

      1. Nu når I af og til bevæger Jer herned til det sydsjællandske, kan jeg anbefale Fuglebjerg kattehjem, også dyrenes beskyttelse. Hun har de mest fantastiske misser, store som små. Hun har ikke alle på siden for katte, så det bedste er at ringe til hende og høre ad. Det er katte med de mest fantastiske sind, og hun er super til at vejlede om den helt rigtige kat.

  2. Åhh så fin den er . Kan godt forstå i vælger efter et ordentligt sted 🙂
    Vores kat fik killinger i april. Og vi tænkte faktisk meget over HVEM de skulle ud til 🙂 ville være sikker på at de alle fik det godt og ikke havnede hos tilfældige familier.
    Pøj pøj med pels-søgning

    Og god søndag

    1. Det er nemlig super vigtigt at man vælger den rigtige familie 🙂 Vi saaaavner noget pels, men det skal heller ikke være hvad som helst!

      Rigtig god tirsdag til dig – jeg er lidt bagud på bloggen 😉

  3. Min elskede kat Petunia er fra Dyrenes Beskyttelses internat her på Bornholm. Hun valgte mig. Der var simpelthen ingen tvivl da vi mødte hinanden første gang. Hun skulle med mig hjem, og jeg har aldrig fortrudt et sekund. Jeg fortæller hende hver dag hvor sød hun er, og hvor glad jeg er for hende. Hun var voksen da jeg fik hende tilbage i 2003, og jeg ved faktisk ikke hvor gammel hun er, men det er den kat jeg har haft længst. Jeg elsker dyr, og kunne slet ikke forestille mig et liv uden. Man skal dog lige tænke på, at hver gang man anskaffer sig et dyr, skal man også en dag sige farvel igen, men det kan jeg forstå at du har prøvet. Jeg vil helt sikkert vælge et dyr fra Dyrenes Beskyttelse igen.

  4. Det er ikke for at bringe skår i glæden, men har set tilfælde, hvor der ikke altid er tid til hunden, når man har helt små børn. Hvem skal gå med hunden, når barnet sover, og man er alene hjemme? Så det er måske meget godt, at I skal vente lidt endnu. En kat går jo sine egne ture, så det er meget lettere både for katten og ens egen samvittighed. Håber ikke du tager min kommentar ilde op. Held og lykke.

    1. Helt ok Ilse.

      Vi har dog tænkt det rigtig grundigt igennem, og da vi har en stor have, vil hunden sagtens kunne aftentisse derude, hvis man ikke har mulighed for at gå med den.

      En kat er på mange måder lettere, men på den anden side bli’r rigtig mange katte slået ihjel i trafikken, her på villavejene. Så det er også noget der kunne afholde mig fra at få en kat.

  5. Har også gode erfaringer med kat fra et kattehjem…den er reserveret, men den dejligste kat og den kan tackle hunden Peter…så pøj pøj med (evt.) kat og den kommende hund 🙂

  6. Hej det er skønt med hund, jeg går til agillity med min hund, hos dyrehotel Evigglad, det er et sted med opdræt af collier, prøv at se deres hjemmeside. Der er meget styr på det. kærlig hilsen
    Gulli

    1. Det siger jeg heller ikke at de ikke er, Mette. Jeg har kendt mange dejlige tævehunde, men jeg tror når det kommer til at vælge den rette hund til ens familie, at man skal tænke sig godt om. Når der i nabolaget kun er hanhunde, forestiller jeg mig et frygteligt rend (især fra genboens som løber løst), når tæven er i løbetid. Det orker jeg ikke.

      Tævecollier fælder meget mere, siger kennelmor, så det er også en ting der afholder os fra at vælge tæver. Jeg kan sagtens overskue at skulle børste hunden en gang om ugen, ved normal pelspleje, men at ha’ en hel colliepels der nærmest falder af, to-tre gange om året, udover den normale årlige fældning, det har jeg ikke lyst til 🙂

      Kjærsten har kun haft hanhunde, så han har fra start sagt at han helst vil ha det.

      Så det er ikke fordi vi ikke bryder os om tæver. Det vil bare ikke passe til vores familie. Når det nu skal være et familiemedlem man har i mange år, synes jeg det ville være tosset at vælge anderledes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Hotdog…

Max har det varmt i disse dage. Han har bidt Spunkens badebassin i stykker, så han er åbenbart…
Læs mere