Med øl i glasset, og tv'et på pause - CopenhagenDaily
0 In mig

Med øl i glasset, og tv’et på pause

IMG_7028Spunken er lige vågnet, så nu er Kjærsten oppe og putte dynen om ham igen. Det har været nogle dage med snot og hoste, men efter en skøn dag med bad, cykeltur og dejligt klaverspil, er Spunken nu ved at være sig selv igen.

Jeg sidder og brygger lidt på ugens madplan, og i morgen skal der handles så jeg ved vi har det hele. Det fungerer bedst for os at gøre det på den måde, så det er helt skørt de uger hvor jeg ikke får det gjort. Så ryger man ud i spontankøb og madspild. Planlægning skal der til – herhjemme.

Mandag er min fridag. Dog skal der laves lidt småting for butikken, bla. sendes nyhedsbrev og ordnes inde i produkterne. Julen nærmer sig, og kategorierne skal være nemme at finde rundt i.
Jeg gentager også succesen fra sidste år med en færdig adventskalender, hvor man enten kan købe en kalender valgt på samlet pris, eller selv vælge fire produkter inde i butikken, skrive en note om at det er adventsgaver, og nyde de 20% rabat jeg trækker fra i kassen. Kalenderen bliver naturligvis pakket pænt ind. Det er smart synes jeg, og noget jeg selv ofte har manglet i årenes løb.

Nå, nu kommer Kjærsten ned igen, så jeg når ikke at skrible mere ned i aften. Vi er midt i en spændende film, og den skal nydes. Men så er der jo en masse at skrive om i morgen 😉

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply