Bondegårdssøndag - CopenhagenDaily
1 In mig/ spunken

Bondegårdssøndag

IMG_0002 IMG_6889

For en uge siden, var Spunken og jeg et smut på besøg på bondegården “Grantoftegård”. Vi har været der før en enkelt gang, og Spunken har også været der med dagplejen. Jeg startede med at tegne en tegning på min iPad, og derefter vise ham den og lade ham selv vælge mellem skovtur eller bondegårdstur. Det var vist ikke et svært valg.

IMG_6899 IMG_6901

Turen derhen er nem. Man hopper ombord i S-toget til Ballerup. Fra Ballerup station, tar det ca. 20 minutter at gå, så der passer det med at junior falder i søvn.

IMG_6904 IMG_6905
Da vi ankom gården, lod jeg Spunken sove i vognen og gik selv ind efter en kop kaffe og en hindbærsaft. De har en skøn gårdbutik, hvor man nemt kan komme til at bruge penge. Det var dog de lækre grøntsager jeg faldt for, og jeg fik en masse grøntsager for den hundredekroneseddel jeg havde med. Faktisk har vi haft grønt helt til nu, og der er stadig mere tilbage. Dejligt.

IMG_6910 IMG_6918 IMG_6920 IMG_6924

Da Spunken vågnede, gik vi først hen og hilste på kaninerne. Derefter var det får og geder der skulle klappes, men de var slet ikke i klappehumør, så vi kravlede på træstammer i stedet.
Hestene var ikke ude, og efter at ha’ ledt efter dem i en halv time, blev Spunken utilfreds. Jeg mildnede ham (og mig selv) med en dejlig kop kakao i gårdbutikken, og vi fik varmen på de dejlige bænke.

IMG_6932 IMG_6933

På vej hjemad, var vi forbi den store kostald. Det var dog begyndt at blæse op og regne, så det var på tide at komme hjem. Jeg oksede afsted i regnen, mens Spunken rak tunge og morede sig over den halvdruknede mor, mens han selv sad tørt og godt i klapvognen.

Vi var afsted i 4-5 timer, og Spunken fik krudtet en masse rundt. Det kan varmt anbefales at smutte en tur derud. De har åbent året rundt.

Nu sidder vi og får varmen, efter en kølig cykeltur i regnen. Spunken har haft en hård formiddag i dagpleje, efter at han har været småsløj i weekenden. Der sidder stadig lidt hoste i brystet på ham, så nu har vi lavet noget varm te med honning. Han insisterer på at se Postmand Per, så det gør vi, mens jeg overvejer at finde tegnegrejet frem og tegne lidt.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Marie
    tirsdag 5. november 2013 at 19:55

    Hej Therese. Jeg elsker stadig at følge med herinde og nyder dine mange inspirerende billeder løbende. Har dog et spørgsmål, jeg er på udkig efter en vase i enten blå eller turkis og erindrer de mange fine billeder af din turkisblå (?) blomstervase, har den et mærke eller er det unika? Mange hilsner fra Marie

  • Leave a Reply