En aften i Tivoli - CopenhagenDaily
1 In mig/ venner

En aften i Tivoli

tivoli2

Jeg nåede at se Tivolis julemarked! Jeg havde ellers afskrevet det, for alle aftener er travle, og dagene i butikken er (dejligt) hårde, så jeg er ikke meget værd til ekstra aftaler.

Men min søde veninde, Katrine, foreslog at vi mødtes når jeg havde fri, og gik en runde. Det var den dejligste idé, og jeg nød turen derinde. Vi gik flere rundt rundt om søen, og nød julebelysningen med en “lumumba” i hånden – tror ikke jeg har fået sådan en siden 90’erne, og det var et skønt gensyn!

tivoli1tivoli3

Da vi blev sultne, endte vi i Grøften. Vi stod pænt i kø for at komme ind, og en lettere hoven mand bag os, råbte “Har I bestilt bord?”…vi mumlede, nej, og han råbte “Nå, men det har JEG” og maste sig ind foran os, med hele sit selskab. “Bevares”, sagde jeg. “Mon ikke der er plads til os alle alligevel”… Ganske rigtigt. Kat og jeg, fik det bedste bord, med luft omkring os og ekstra stole til at lægge jakken, mens “kongen af Kina” kunne sidde inderst i et hjørne, ved et 6 mands bord. Hæ hæ, det er karma.

Det var en skøn aften, og det gav mig lidt mere energi til at gi’ den gas de sidste dage. Den 23/12 – 1/1 har jeg ferie ! Ahhhh.

IMG_7785

Nu skal der pakkes mere ind i butikken. Husk du stadig kan nå at købe dine julegaver hos mig, hvis du bestiller senest i morgen 🙂 Der er run på disse dage, og jeg elsker det. Alt fra smykker til keramik, bliver langet over disken, og jeg glæder mig over at folk har lyst til at fortælle om deres juletraditioner, mens de venter på at få pakket gaverne ind. Skønt!

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Catarina
    torsdag 19. december 2013 at 14:23

    Åhh, som jeg godt gad have tid til det. Jeg havde faktisk sat mig for at jeg skulle til KBH i Devember, men det er som om dagene bare bliver fyldt med så meget andet.

  • Leave a Reply