Fem dage i streg, er da også noget

IMG_9890Fem dage i træk, lykkedes det mig at skrive på bloggen. Faktisk ret ok, hvis jeg skal sige det selv. Jeg lider nemlig i perioder af blogtræthed, og synes i det hele taget slet ikke der er noget at skrive om. Selv om mit liv er beriget af en dreng i trodsalderen, en hvalp i lømmelalderen, en have der så småt er begyndt at vågne igen og et hus der er i konstant forandring.

Men for at være ærlig, så går hverdagene jo bare med rutiner.

“Tidligt op, morgenmad, Spunken afsted i dagpleje, gå tur med Max, afsted på arbejde, stå i biksen, hjem, hente Spunken, lege lidt med ham, lave mad, spise, gå tur med Max/putte Spunken, nyde en time i fred og ro sammen med Kjærsten, eller kapitulere og gå i seng kl 21.”

De fleste småbørnsfamilier, kan sikkert genkende rutinen 😉

Men jeg oplevede noget sjovt i morges. Efter jeg havde gjort mig klar, hørte jeg en underlig lyd inde fra stuen. På spisebordet sad en stor skade, og hyggede sig med resterne fra Spunkens knækbrød. Den så mig, og flaksede ind i stuen. Så jeg åbnede alle vinduer, terrassedør og listede mig mod den. Den tog heldigvis et vink med en vognstang, og fløj afsted og ud i det fri.

Nu vil jeg bestille en bunke gaveposer. På torsdag, om en uge, har min lille butik levet i 1 år. Det skal naturligvis fejres, med balloner, flag og gaveposer. Jeg glæder mig 🙂

7 comments
  1. Allerede et år. Hvor er det egentlig vildt så hurtigt det er gået. Jeg har så ikke rigtig været forbi, men jeg tænker, at nu har jeg alt tid i hele verden, så jeg må af sted enten før eller efter fødsel af baby 🙂

  2. Det er skisme flot Therese – det er bedre end jeg. 😉
    Men jeg kan het kart nikke genkendende til det, for hverdagen kører og den er mere eller mindre ens i store træk. 🙂
    Godt du fik skaden verfet ud, for tænk hvis du var taget på job og den havde overskidt hele jeres hjem 😆

    1. Ha ha, ja det havde været smukt med skadelort over det hele 😀

      Jeg tror heller ikke helt jeg kan holder det niveau på bloggen – SÅ meget er der heller ikke at fortælle om. ha ha

  3. Forstår godt du kipper med flaget. Det er ikke kun et beskedent ok 😉 – Hverdagen er præcis som du beskriver den, for mig er der dog ikke børn (hihi), begrebet hverdag betyder rutiner, og det er præcis det jeg holder af, ved hverdagen.

    Uha er der der allerede gået 1 år. Ønsker dig en fod fest, vil lige foreslå min veninde at kigge forbi, og nej hun giver sig ikke til kende, dog holder hun meget af de små special butikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere