En af de gode dage

Jeg sidder med bare ben, i baglokalet, og har peget ventilatoren ned på tæerne. Her er varmt ! Det er virkelig dejligt, men også på grænsen til at være for varmt at stå i en sydvendt butik med stort glasparti.
Heldigvis er der koldt vand i hanen, og som sagt en ventilator.

boernehavedreng

Spunken har under en uge tilbage i dagpleje. Han er blevet så stor, og han glæder sig til børnehave. Undertegnede er mere forbeholden efter vores besøg dernede, men mon ikke det går, og vi bli’r glade for det med tiden.

farlig-tiger

Til morgenmaden, havde Spunken sin tiger t-shirt på. Han er vild med tigere, og det er hans yndlingsdyr hvis man spørger ham. Han har tigebluse, tigerkasket og enda tigersolbriller. Hi hi.

En anden yndlings, er Max. Spunken siger “Max er en god ven” og så får han nus og møsser på snuden. Det er simpelthen så hyggeligt.
Max er begyndt at være lidt mere i stuen, for nu har de efterhånden lært spillereglerne både Spunken og Max. Det har været vigtigt for mig at Spunken har haft et “helle” så derfor har Max boet i gangen, køkkenet og haven. Nu begynder han dog at være lidt mere rolig, så han kommer ind i stuen om aftenen. Så skal han bare lære at det er ok at lægge sig ned med sit tyggeben, og slappe af, uden at skulle ha nuss heeele tiden 😉

godevenner

Snart lukker jeg butikken for dagen. Her har ikke været så mange den seneste time. Det er varmt, så folk skynder sig ud i parkerne efter arbejde – forståeligt nok.
Jeg skal ud at spise med tre dejlige veninder – på en rigtig restaurant, og med god tid og bestilt bord. Åh, hvor jeg glæder mig 🙂

Rigtig god aften til dig.

1 comments
  1. Skønne billeder. Hvor er han dejlig 🙂
    Men jeg skriver nu mest for at fortælle dig, hvor misundelig jeg er. Min ventilator afgik ved døden i dag. Ved 12-tiden. Og jeg har to store vinduespartier og ingen mulighed for gennemtræk. Er så glad på dine vegne – og kun en smule misundelig 🙂
    Ps. Elsker i øvrig at læse om din graviditet! Min yngste, Philip, bliver 2 år lige om lidt, så det er ved at være noget tid siden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om