En af de andre dage..

rosen

Det dér med at være gravid 2. gang, er som oftest en fest synes jeg. Dog glemmer jeg også af og til, hvor lidt der skal til for at rykke på humøret. Hormonerne står på spring til at overtage, og selv en åndssvag lille ting som “åh, den kjole er jeg NØDT til at ønske mig i fødselsdagsgave – PIS nu er den udsolgt i min str”, kan påvirke mit humør. Sammen med “jeg ligner en flodko i ALT tøj” samt “argh, jeg har allerede taget halvandet kilo på”, så kan det hurtigt blive en dum dag.

I dag er en af de dage. Det er varmt, jeg er træt, har drukket de tre kopper jeg “må og bør” og at jeg har lukkevagten i butikken. Ind kommer den ene nybagte mor efter den anden, med søde små pigebabyer og jeg når både at tænke “der er hele 5 måneder til det er min tur, det magter jeg ikke at vente på” og “se lige den lille pige, hvorfor skal jeg ikke ha’ en pige”.

Jeg véd at det kun er i dag, den er dum. Jeg ved også at jeg bør sætte noget god musik på, lave mig en kop te, nyde at vi har skønt sommervejr og ikke hagl på størrelse med bordtennisbolde, som de har omme i Jylland. Jeg har en lang weekend der venter, med skønt vejr i haven og nydelse af de skønne roser der springer ud hver dag. Vi skal til loppemarked i morgen, og jeg har endelig fået ryddet ud i en masse, som jeg skal sælge ud af.
Ja – glæde mig over de 90% ting der er gode, og ikke de 10% der lige præcis i dag vælter humøret.

Det er lettere sagt end gjort – men jeg er på rette vej ved at tænke tankerne.

Af og til, er det bare en af de andre dage og ikke en af de gode dage.

 

1 comment
  1. Åh ja – kender alt for godt den følelse! Jeg er dog “kommet ud på den anden side” og har nu en baby på 2,5 uge. En dreng. Jeg var under hele graviditeten urolig for, om jeg nu kunne knytte mig til en dreng lige så meget som til min datter… Men det kunne jeg 🙂 Og drengetøjet bliver pænere, når det kommer på din lille dreng 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere