Loppis med hele familien

I går var vi til loppemarked. Jeg havde brugt et par aftner til at rydde ud oppe i roderummet, og havde fundet en god del ting og sager.

En sydvendt plads, fik jeg, og til at starte med var det temmelig gråt. Der var dog en del mennesker, så vejret optog ikke mange af mine tanker – og pludselig skinnede solen fra en skyfri himmel.

20140525-213649-77809930.jpg
Vi var godt tyve der havde fået bord, og der var lidt af hvert. Mange ryddede ud i bøger, legetøj og for småt børnetøj. Jeg selv havde også babytøj med. Gajolen blir et efterårsbarn, så der er ingen grund til at gemme sommertøj i str 56-62.
Det var dog ikke det jeg solgte, men jeg kom da af med et par stole, en del bøger og noget nips.

20140525-213732-77852196.jpg
Spunken startede dagen med at købe et pengeskab. Han gik meget op i at skulle tjene lommepenge, så det er da klart at der skulle et pengeskab til.
“Hestehandleren” fik også raget flere ting til sig i løbet af dagen. Et løbehjul til en 5’er, en mororcykel med lad, en pistol og diverse småting. Kage og pølser, fik han også charmet sig til 😉

Det var en skøn loppedag med familien.
Næste år, skal jeg dog huske solcreme. Da vejret var så gråt til morgen, fik jeg ikke smurt mig ind. Her dagen efter, ligner jeg stadig en kogt reje, med virkelig virkelig ømt ansigt. Av av.

Har du været til loppemarked i løbet af foråret?

7 comments
 1. En flot bod, hvor du havde tænkt på fin dug og alting.
  Jeg har endnu ikke været på loppemarked, men jeg har doneret helt vildt mange effekter til spejdernes lokale loppemarked, så jeg bør jo holde mig væk for ikke at få noget nyt, gammelt med hjem 🙂

  1. Dugen havde jeg slet ikke tænkt på – men da alle andre havde en, sendte jeg Kjærsten hjem efter en 😀 ha ha.

   Det er svært for mig at være til loppemarked – netop fordi man så ofte kommer hjem med mere end man kom derhen med. Men en enkelt gang om året, eller to, så er det hyggeligt.

 2. Hej

  Jeg elsker loppemarkeder og får altid købt alt for meget, for det er er så fint og ikke mindst billigt.
  Jeg håber det er okay, at jeg spørger. Har du babytøjet til salg et eller andet sted online? Jeg venter nemlig en dreng om en måneds tid?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om