Spændende uge i vente og sommerfugle i maven - CopenhagenDaily
6 In mig

Spændende uge i vente og sommerfugle i maven

golden-celebration

Lørdag i butikken, og lige en kaffepause mellem turister. Nu er de fleste taget til brunch, og jeg har en halv times tid til at ånde ud, og nyde en kop varm kaffe. Lørdage på arbejde, er dejlige – især når solen skinner.

Den kommende uge, byder på lidt af hvert. Spunken starter i børnehave, og det er mig der står for indkøringen. Butikken bli’r lukket tirsdag, onsdag og torsdag, og så kommer Freja fredag/lørdag. Det er svært at få det hele til at gå op, og det bli’r desværre nødt til at gå ud over butikken. Sådan må det være.

Fredag bli’r også en udfordring. Vi skal til 20 ugers scanning kl. 11 – den såkaldte misdannelsesscanning. Spunken kan nok ikke være så længe i børnehave, og han må ikke komme med til scanningen. Derfor ender jeg nok med at ta’ alene til scanning, og jo mere jeg tænker over det, jo mere nervøs bli’r jeg. Gajolen fejler jo nok ikke noget, men tanken om eventuelt at skulle modtage et dårligt svar, alene… Jeg må ryste tankerne af mig.

Af og til, ville det være skønt at bo lidt tættere på bedsteforældre, eller ha’ mere familie i nærheden. Jeg kan ikke lade være med at blive en smule grøn af misundelse, når jeg hører om dem der lige har en fast bedstemor-henter-dag om ugen, eller den slag.
Men vi har selv valgt at bo hvor vi bor, og jeg vil da ikke afvise at vi en dag kunne finde på at flytte tættere på familien.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anne
  lørdag 31. maj 2014 at 18:16

  Pssst jeg har (stadig) hus til salg 😉

  • Reply
   Therese
   onsdag 4. juni 2014 at 20:52

   Ha ha. Det blir nok først om en tre års tid, så jeg håber næsten for dig at du har solgt inden da

 • Reply
  Susanne
  lørdag 31. maj 2014 at 22:05

  Sikke da en spændende uge! Håber opstart i børnehaven kommer til at gå godt 🙂

  Lige en lille bemærkning.. Selvom man som hovedregel ikke må tage børn med til scanningen, så er der undtagelser – fx hvis man ikke har pasning til sit barn OG er mest tryg ved at have faren med. Jeg havde både min mand og Liva med til mine scanninger med Evie, og det var der ingen der sagde noget til – tværtimod 🙂 Man skal bare sørge for at have et eller andet med der kan sikre, at den store er rolig, så jordemoderen kan gøre sit arbejde uden for mange forstyrrelser 🙂

  Rigtig dejlig søndag til dig og din søde familie! 🙂

  • Reply
   Therese
   onsdag 4. juni 2014 at 20:53

   Tusind tak søde. Jeg tror Isaac kan være i børnehaven alene på fredag. Det gik så godt i dag. Så det håber jeg, så jeg kan komme til scanning med Kjærsten, uden at evt risikere at han blir sendt ud med barnet. Nu må vi se. Det er lidt stressende syns jeg. Rigtig god ekstra fridag til jer ❤️

 • Reply
  Catarina
  søndag 1. juni 2014 at 10:05

  Ja, for den da det bliver en spændende uge og I har da også en del på programmet. 🙂
  Jeg er sikker på at alt er som det skal være søde. 🙂
  Nyd søndagen.

  • Reply
   Therese
   onsdag 4. juni 2014 at 20:54

   Tak søde du. Jeg håber også at alt er som det skal være. Jeg har ingen fornemmelse af andet. Nu håber jeg at Spunken kan være alene i børnehave til kl 13 på fredag, så der kan scannes osv i fred inden vi henter ham. Kryds fingre. God aften til dig 🙂

  Leave a Reply