Bål og brand - og en kæmpe is - CopenhagenDaily
0 In familien/ skagen

Bål og brand – og en kæmpe is

IMG_1294
Vi er vel ankommet til Skagen. Nu ligger jeg endelig i sengen – med en snorkende Spunk ved min side. Han har holdt den kørende helt til kl. 22.15, så nu snorker han veltilfreds.

Køreturen gik godt, og da vi ankom Gl. Skagen, bød farmor og farfar på en kop kaffe. Det er jo farmor/svigermors lejlighed, som vi låner heroppe.
Vi gik traditionen tro på Ruths og spiste skøn mad, og derefter vinkede vi farvel til farmor og farfar. De skulle hjem til Djursland, og vi overtager så lejligheden til på lørdag.

IMG_5332

20140623-223609-81369958.jpg

Vi sluttede dagen af med en tur til stranden. Der skulle tændes bål, og vi ville gerne nå at spise en is inden. Spunken var fint tilfreds med sin is – men ville faktisk helst ned til vandet for at kaste med sten. Den meget tålmodige Kjærste, skyndte sig at spise sin is, så han kunne gå med Spunken.

Der blev kastet mindst 100 sten, og min mor og jeg nød udsigten ud over de smukke skummende bølger.
Bålet blev tændt, og pga. meget benzin og friske fyrretræer, futtede det godt af med meget sort røg.

IMG_9733

Spunken var temmelig bekymret for heksen, så vi måtte bilde ham ind at hun var hoppet af pinden for at gå op efter en is. Han har ikke heeeelt accepteret den forklaring, men hans nattesøvn kan vist ikke holde til en længere forklaring om hekse der blir brændt på et bål…

Nu står den på søvn, og så er vi klar til endnu en dejlig dag heroppe på toppen af Danmark.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply