Suk hjerte – 3 år allerede

IMG_4340

For tre år siden, blev Spunken født efter 12 timers veer og halvanden times presseveer. Han blev født på dagen med det famøse skybrud, som efterfølgende har givet DMI behov for at udsende varsler i tide og utide.
For tre år siden, var alt nyt og skræmmende – også spændende. Vi kom igennem den første hårde tid som nybagte forældre, og med månederne er det kun blevet en større gave at være forældre.
Nu er den lille, blevet en stor dreng ! Wow altså.

IMG_2932

Spunken blev vækket af fødselsdagssang og flag. Hans første sætning var “puste lys ud nu?”, så han var helt klar over hvad der skulle ske.
Vi havde dækket op med fødselsdagsdug, rosinboller og pålægschokolade – man har jo kun fødselsdag en gang om året. På Spunkens plads, stod en stor gul pakke.

IMG_2938 IMG_2937

– snart er han klar til sin egen Instagramprofil og billeder af sin morgenmad 😉

Spunken flåede papiret op, og efter et kort øjeblik gik det op for ham at han endelig havde fået et “Kandahar”. Hans helt eget kamera, som straks blev taget i brug. Kæmpe succes!

Nu er han i børnehave, og der skal jeg op kl. 14, med frugt til alle ungerne. Jeg har købt hele Brugsens frugtudvalg, så jeg kan lave nogle lækre frugtspyd. Desværre havde de kun små vandmeloner, så mine planer om at lave et sørøverskib, bli’r ikke til noget. Pyt. Ungerne er nok ret ligeglade med det.

Nu kalder en kop kaffe mere, og så er det i sving.

11 comments
 1. Stort tillykke med ham 🙂 Han ligner sig selv på billedet!

  Det er ikke til at forstå, hvor hurtigt tiden går – det kæmper vi også med herhjemme!

  Her i huset har junior i øvrigt også fået et kamera i fødselsdagsgave af sin mormor og morfar – det er dog et helt almindeligt kompakt-kamera, så jeg er spændt på hvordan det spænder an, men han eeeelsker at rende rundt og tage billeder, så et kamera måtte der til 🙂

  1. Tusind tak, Camilla.
   Ja, man kan sagtens se at det er ham. Det er lidt sjovt synes jeg.

   Et kamera er bare et hit – fedt!
   Kigger du på de billeder han ta’r og gemmer du dem?

   1. Vi kommer til at køre alle billeder og videoer ind på computeren, så han kan se dem allesammen også om lang tid. Til gengæld skal vi huske at tømme kortet jævnligt, så han ikke pludselig kommer til at slette en masse billeder, hvis han tilfældigvis kommer derind i menuen 😉

 2. Tillykke med ham, jeg fødte dagen efter dig og husker også det voldsomme regnskyl, der tvang mig til at gå ned fra syvende sal midt i en vestorm.. Og igår kom min anden søn til verden, så 2. Og 3.juli står nu som nogle af de mest specielle dage i mit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om