Kold tyrker – og trang til romkugler

0 delinger
0
0
0

IMG_2897Lang dag i butikken, efter en dejlig ferie….en ferie med ALT for mange is. 1.5 kg ekstra på hofterne, blev det til. Men de laver altså også god guf i Skagen 😉

Så nu er det tilbage på de lange gåture med hunden, og den sundere mad. Morgenmaden blev en god smoothie og frokosten blev laks, hytteost og avocado. Jeg har hovedpine nu….så har nasset en slat Ribena hos naboen. Utroligt hvor hurtigt det går med det dér sukkerafhængighed, for mit vedkommende.

Jeg er ved at være nået fulde 23 uger af graviditeten, og har kun taget 1.5 kg på i det hele. På nuværende tidspunkt havde jeg taget 5 kg på med Spunken, så jeg er egentlig fint tilfreds.

På mandag skal jeg til ny sukkerbelastningstest. Den lå jo på vippen sidst, så jeg skal ta’ en ny. Min læge derinde mente dog ikke at jeg skulle ta’ det så tungt, og sagde at den nok var helt fin på mandag. Han holder fra før øje med mig, og jeg får taget blodprøver for svangerskabsforgiftning hver 5. uge, så måske han kan se noget andet på prøverne, der skulle vise noget godt i forhold til blodsukkeret. Jeg ved det ikke. Men jeg har lovet mig selv at spise fornuftigt og især at IKKE spise stor burger og is, søndag aften. Ha ha.

Billedet viser – som den hurtige læser kan se – ikke min frokost….men det er for kedeligt at vise en bøtte hytteost. Så det er et par af de fine krukker ude på terrassen. Endelig blomstrer ærteblomsterne, og snart kan der tages ind til buketter.

 

0 delinger
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også vil synes om