Rasmus modsat

sovefyr

Man har lov til at være heldig.

Vi har fået en sovebaby! – altså det er måske for tidligt at glæde sig, men Gajolen har nu i sit 4 dage nye liv, sovet mere end hvad Spunken gjorde de første 4 måneder…

De sidste to nætter har han hhv. sovet fra 23-06 samt 23-7. Med en enkel amning klokken 3.

Mine bryster er ved at eksplodere, så jeg vækker ham om dagen i snit hver anden til tredje time, for lige at få lettet trykket.
Han er vågen et par timer om formiddagen, et par timer om eftermiddagen og så igen her til aften får vi også en time til halvanden til at hygge og kigge på hinanden. Så er det ellers tid til at se dyner igen.

Vi er i chok !

Sundhedsplejersen var her i dag, og der var kun ros til overs for den lille Gajol. Han er tilbage på fødselsvægten, selv om mælken først løb til i går, og han er lige som han skal være. En lille smule gulsot, så det holder vi øje med, og så har han lidt for lange negle og en del hormonknopper på kroppen. I morgen vil jeg prøve at give ham hans første bad, så knopperne bli’r renset i bund.

Det var i det hele taget hyggeligt med besøg af sundhedsplejersken. Hun var sød, lokalkendt og kunne give os nogle tips til aktiviteter både med baby og til Spunken. Hun har været i dette hus før, så det var lidt sjovt for hende at komme tilbage igen. Nu er jeg sat på interesselisten til en mødregruppe, og så håber jeg at der snart er mødre nok til at samle en gruppe. Jeg er nr. 3 så der skal lige fødes 3 børn mere i nærområdet.

Jeg nyder at der er tid nok. I dag blev der bagt grovboller og da Spunken kom hjem i eftermiddags, legede vi “Spunkens Pandekagerestaurant” og lavede pandekager til eftermiddagsmad. Det var en dejlig halv time sammen med ham, og bagefter lavede jeg aftensmad til os. Vi er på 3. uge på måltidskasser fra Aarstiderne, og det er virkelig godt givet ud at vide at vi har aftensmad til 5 dage, i køleskabet.

 

11 comments
 1. Jeg vil håbe for jer, at det fortsætter, for nattesøvn er en skøn ting at få og den gør det alt andet end lige meget nemmere at være mor for storebror også 🙂

  Han er altså lækker, den bette P 🙂

  1. Det er lige præcis det der er så dejligt. At der også er overskud til storebror <3 Vi krydser alt vi har, Liselotte 🙂
   Lækker, dét er han ! Lige til at kysse på. 😀

 2. Aii, hvor lyder det dejligt at han er en sovebaby. Det giver sådan en dejlig ro for alle 🙂
  Og hold nu op hvor er han bare en lækker unge. Lige så lækker som storebror var og er. Og altså det der hår, der er jo lige så meget af det som hos Spunken. 😀

  1. Der er enda mere hår denne gang – ham her er kommet ud med bakkenbarter 😀 Hi hi.
   Han er simpelthen så skøn og nem. Vi tør ikke håbe på at det fortsætter 😉

 3. Hvor dejligt. Jeg kan så ikke få lov at komme i en mødregruppe her i lokalområdet… Det synes jeg så er lidt øv, jeg ville gerne i MG med nogle der også hørte til Brønshøj skole. Først kom jeg i MG med nogle i Vanløse og nordvest, nu er jeg rykket til en anden, men de er oppe fra bellahøj. Havde ellers lige glædet mig til at tulle rundt i kvarteret til MG kaffe 😀

  1. Som jeg skrev til dig, så spørger jeg lige sunderen på tirsdag. Hun sagde at der skal 3 mere med før der kan oprettes en. Hvis nu du får lov til at komme med, så mangler vi bare to og så kan vi jo snart komme i gang 🙂

   Start med at kom til MG kaffe hos mig. Måske i næste uge?

 4. Tillykke med den søde, sovende baby. Det må gøre det nemmere ifht. den store, at I får søvn. Min baby på nu 14 uger har ikke sovet godt de første 12 uger – modsat sin storebror som netop var en “sove-baby”. Og det har været svært. Men nu lysner det. Nyd den lille Pascal og din barsel – hepper for en god mødregruppe. Vi er 4; det er fint men skrøbeligt ifht. afbud.

  1. Åh ja, fire er ikke mange. Her vil de gerne ha vi starter med 6. Min første mødregruppe var med 5.

   Håber at det fortsætter med at lysne. Det er svært at finde overskud til storebror, når man ikke selv får sin søvn.

 5. Krydser hvad krydses kan for det gode sovehjerte. Begge mine var sovebørn,ældste dog med nogle udfordringer under vejs, mavemundsforsnævring der krævede 2 operationer før han var en 1 gammel, og astmatisk bronkitis til han fik mandler og polypper fjernet som 3,7 årig. Men skidt pyt han var nem ellers. 🙂
  Det bliver spændende med din mødregruppe 🙂

  Nummer 2 datter har 2 dejlige børn, og jeg har 2 dejlige bonusbørnebørn på 6 og 2 år, deres sundhedsplejeske er den samme som moderen havde, Det vil ikke ske for yngste, da vi bor et andet sted nu.

  Det er vigtigt at komme godt ud af det med sundhedsplejeske, etc. det husker jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om