Græskar og slikposer - CopenhagenDaily
3 In fest

Græskar og slikposer

halloween

Kom an udklædte Brønshøj-børn. Nu er der pakket slikposer, tændt lys i lygterne og hængt pynt op.
Gajolen sover – Spunken sover

– kommer der ingen, så har Kjærsten og jeg virkelig meget snold 😉

IMG_6045

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  conny
  fredag 31. oktober 2014 at 18:54

  God Halloween!
  I år har vi pakket os ind i “minus græskar ved postkassen”, “ingen udendørs lys” og intet snold indkøbt – andet end til os selv. Og indtil nu (kvart i nitten) har vi undgået udklædte unger med åbne slikposer. Altså, jeg plejer at synes, at det er virkelig hyggeligt, men i år er jeg ikke rigtig forberedt.
  Da mine piger var i Halloween-alderen, var det nyt i DK, men musiklæreren på skolen gik meget op i traditioner og var med til at skrive diverse sange til skolesangbøger og selvfølgelig også en Halloween-sang. Derfor synes jeg, det næsten kræver en sang, før jeg vil udlevere slik (og penge). Men det forstår de ikke i dag, hvor den gode musiklærer vist har fået andre græsgange.
  Giver man overhovedet penge i dag?

  • Reply
   Therese
   lørdag 1. november 2014 at 17:31

   Det virker også som om at ungerne holder sig fra de huse der ikke er pyntet, eller har lanterner ude. Det er meget godt tror jeg, for jeg tænker der også må være mange som helst vil være fri for at det ringer på døren hele aftenen.

   I år var der mange ude, i forhold til sidste år. Jeg havde lavet dobbelt så mange slikposer i år, og kom af med dem alle. Næste år tror jeg at jeg må finde på noget andet end poseslik, for det bli’r næsten for kostbart.

   Jeg giver ikke penge. Ved egentlig ikke om nogen gør det 🙂

 • Reply
  Abildjyden
  søndag 2. november 2014 at 17:07

  Så klar – og vildt uhyggeligt.
  Jeg havde ingen besøg, og så ingen gå rundt udklædt. Ved der var et arrangement på biblioteket, og andre steder rundt i byen, måske var det der, børnene befandt sig 🙂

 • Leave a Reply