Soccer mom - CopenhagenDaily
0 In dyt dyt/ mig

Soccer mom

20140709-154138-56498492.jpg
Lige nu sidder jeg med fødderne i iskoldt vand. Det er over 30 grader udenfor, og de få timer jeg har været i butikken, var ulidelige. Heldigvis sad jeg ude sammen med naboen, og fik lidt sol på de blege lægge.

Jeg tog bilen på arbejde – første gang ever. Kjærsten kørte med derned, men på vej hjem kørte jeg alene. Det gik rigtig fint !

Spunken blev hentet i børnehave lidt over to. Jeg vækkede ham, for han lå og sov. Vi kørte så ned til hans tidligere dagplejemor, som har budt Spunken og de to andre store drenge, på leg og aftensmad. Det er uden forældre.

Hvor skønt er det ikke lige? De får leget og hygget, og så kan jeg bruge eftermiddagen på at vaske et par vaske tøj, og slippe for at tænke på aftensmad.
Jeg klager ikke.

Alt i alt en dejlig dag, med en smule arbejde, en masse kørsel og lidt ekstra tid til et godt fodbad.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply