Hot mama - CopenhagenDaily
0 In mig

Hot mama

IMG_3154Hold nu k’ft det er varmt.

“Man må jo ikke klage”, som 2 ud af 3 storsvedende kunde i butikken, siger. Men jo, det må man da godt. Bare en lille smule. Når nu man sveder i knæhaserne, mellem tæerne og bag øret. Steder som man ikke bør svede. Det er virkelig varmt.

Min nabo og jeg, holdt 45 minutters siesta. Vi gik rundt i de andre butikker på Gammel Kongevej, og osede. De butikker der har aircondition, er noteret bag (det svedende) øret, for der kan man gå på besøg en anden varm dag.

Snart har jeg fri – og så har jeg F E R I E !

I morgen skal jeg nemlig ind på Hvidovre, og høre hvad den gode doktor har at sige til mit blodsukker.
Lørdag skal vi til fødselsdag hos min mor.

Jeg glæder mig mest til lørdag, hvis jeg skal være ærlig.

Rigtig god og varm dag til dig.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply