På sådan en regnvejrsmandag - CopenhagenDaily
2 In mig

På sådan en regnvejrsmandag

Jeg skal da love for at der gik ferie i den. Så snart jeg havde lukket og låst døren til butikken torsdag, kørte jeg hjem og koblede af.

mandag-ferie

Fredag skulle jeg ind på Hvidovre og tale med min læge, og jeg var virkelig spændt. Jeg ventede og ventede, og det viste sig at de havde glemt mig – selv efter jeg efter en halv time havde været inde hos sekretæren og spørge … Så en time gik der, og så kom jeg ind til….en vikar. Grrr.

Hun hverken målte blodtryk, scannede eller vejede mig. Vi fik en lille snak om min graviditets-diabetes, og hun beroligede mig lidt ved at sige at jeg kunne få lov til at føde naturligt og gå i hvertfald til uge 41+0 hvis jeg kunne holde blodsukkeret stabilt.
På torsdag skal jeg ind til en jordemoder derinde, og få udleveret et blodsukkermålingsapparat.

Det går godt med det hele synes jeg. Et par nedsmeltninger over alt det jeg ikke må, er det dog blevet til, men det hjalp at Hjem-is bilen kom i går så jeg kunne købe en pakke is uden sukker.

Vægten siger igen 0 kg taget på, siden start, så alt er godt på den front.

I dag regner det. Jeg har gået tur med Maxhund, og taget bilen op til Brugsen. Efter at ha’ kørt en runde på parkeringspladsen, og konstateret at der ingen pladser var, kørte jeg hen til kirken og parkerede. Helt cool, uden sved på panden. Jeg bli’r sejere og sejere til det.
Et par poser røg om i bagagerummet, og så var det hjem til familien igen.

Max gnaver nu kødben, og finder sig i at være indenfor. Han kunne sagtens ligge derude med benet – hvis man spørger ham – men meget lang pels, bli’r meget våd i regn, og han er ikke den type hund der så lægger sig på sit tæppe når han kommer ind.

Spunken og jeg har lagt et puslespil som han fik i gave fra børnehaven, og nu sidder han og ser en film. Han er blevet afhængig af “Det regner med frikadeller”, og har vist set den 20 gange allerede. “Frikadeeeellefiiiiiilm!!!!!”…. “NUUUUU”.

Havde det ikke været fordi han var småsløj, og kastede op i nat, ville jeg slukke for tv’et og finde på noget fornuftigt. I dag må det være sådan, for jeg husker godt hvordan man bare kunne ha’ lyst til at sidde og slappe af en hel dag.

I eftermiddag kommer første runde af feriegæster. Min svigerinde og hendes datter på 3 år.
Kjærsten er i fuld gang med at gøre gæsteværelset klar, og om lidt vil jeg gøre badeværelset rent. Lige om lidt.

Ha’ en dejlig regnvejrsdag.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  jonna
  mandag 14. juli 2014 at 17:21

  Ha en rigtig dejlig ferie.

  • Reply
   Therese
   søndag 20. juli 2014 at 17:56

   Tusind tak, Jonna 🙂

  Leave a Reply