4 In spunken

Med to hjul og pedaler

IMG_3220

Første gang på den nye cykel 🙂

Selv om Spunken fik mange fine gaver til sin fødselsdag, så var den bedste den gave som han fik her i weekenden, da vi besøgte Mårmoar.

C Y K E E E E E L
– råbte han højt, og smilede fra øre til øre.

Han var overraskende god til at cykle på den, og lurede hurtigt hvordan håndbremsen og fodbremsen fungerede – og at man ikke kan cykle baglæns, som man kan på hans traktor 😉
Der er støttehjul på, så der er ingen fare for at Spunken vælter heldigvis. Super sejt, synes hans mor – som også er en smule betuttet over at ha’ en dreng der er stå stor at han nu har en “rigtig” pedalcykel.

IMG_3217

Denne formiddag har han været ude at cykle et par runder ude i haven. Han sætter den selv på plads i cykelskuret efter brug, for den skal jo stå sammen med de store cykler.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mette
  onsdag 16. juli 2014 at 13:25

  Det er sejt. Mange unger har meget svært ved at finde fidusen med at træde i pedalerne… men nu er han selvfølgelig også supermand!

  • Reply
   Therese
   søndag 20. juli 2014 at 17:58

   Det er jo præcis det han er, ha ha 🙂
   Han er simpelthen så god, og du skulle se hvor hurtigt han ta’r svingene rundt om husets hjørner nu.

 • Reply
  Judith
  torsdag 17. juli 2014 at 16:42

  Han var da så dygtig, naboerne syns det samme. Det blev jo også et helt tilløbsstykke da han kom ud med sit supermandstøj og nye cykel 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 20. juli 2014 at 17:59

   Det må man sige 😀 Det var vist dagens højdepunkt på vejen. Hi hi. Det var årets fødselsdagsgave, det er der vist ingen tvivl om.

  Leave a Reply