Fra fuldt til tomt

Her er helt stille nu… Spunken er igen glad, efter at ha’ vandet høns i noget nær 30 minutter. Vi har sagt farvel til morfar efter tre dejlige dage. De to har et helt specielt bånd, det må man sige.
Spunken har ikke set sin morfar så mange gange, for det er svært når man har familie langt oppe i Norge. Derfor var jeg spændt på hvor lang tid han ville være genert, for der skal som oftest lige gå nogle timer før han tør op.

morfar-karelighed
Med morfar var det noget helt andet. Morfar var knap stået op, fredag morgen, før Spunken sagde godmorgen og så viste ALT sit legetøj frem. Der er blevet uddelt kæææmpe krammer, masser af kys og han har hygget sig.
Det har jeg også. I dén grad !

Det har været de flinkeste feriegæster, for Morfar, Siv og min lillebror Sivert, er noget så fredelige at ha’ på besøg. Vi har spist god mad, besøgt min butik, hygget lidt inde i indre by og Kjærsten har haft en hyggelig nattesnak med min lillebror og 6-7 forskellige slags whisky.
Vejret har været så skønt, så hver aften har vi siddet på terrassen fra tidlige morgen til sen sen aften. Spunken har fået plasket i vandbassin i en masse timer. Det har været skønt for ham, for hold nu fast det har været varmt.

skoen-badedag
Vi har grillet dejlig mad, gået tur med Max, snakket om stort og småt og aftalt at vi må besøge det norske land til næste år, hvis Gajolen er med på den transportmæssige udfordring.

Nu er her helt stille. Spunken ser tegnefilm, Max ligger inde i bambushækken og jeg har vist fortjent en ekstra kop kaffe.

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om