Oh, hvilken morgenstund

IMG_3477

Endnu en dag er startet, og termometeret er tikket ind på 22 grader i skyggen. Det bli’r H O T – og det bedste ville nok være at blive hjemme i skyggen. Men ikke Spunken og jeg. Vi ta’r faktor 50 på, og smutter en tur i Rundetårn.

Spunken vil dog helst på stranden og bygge sandslot…typisk ikk? Det var ellers et forslag jeg forsøgte at sælge i går, hvor han dog hellere ville i svømmehaaaal – så sådan blev det. Det var faktisk en skøn tur, og vi havde næsten stedet helt for os selv.
Jeg fik overvundet min frygt for at vise mig i badedragt – det er på en måde nemmere at gøre det, når man går rundt med en badebold på maven, og folk kan se at man ikke KUN er tykkemor 😉

Nu skal der pakkes en taske med kolde drikke, skiftetøj og solhatte. Der er heldigvis mange dejlige steder at holde is-pauser, derinde. Først skal vi overleve en tur med “kamelkaravanen” hvor aircondition med garanti ikke virker, eller i værste fald varmer frem for at køle.

Hvad har du lavet med dine børn her i ferien?

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere