Oh, hvilken morgenstund - CopenhagenDaily
2 In mig

Oh, hvilken morgenstund

IMG_3477

Endnu en dag er startet, og termometeret er tikket ind på 22 grader i skyggen. Det bli’r H O T – og det bedste ville nok være at blive hjemme i skyggen. Men ikke Spunken og jeg. Vi ta’r faktor 50 på, og smutter en tur i Rundetårn.

Spunken vil dog helst på stranden og bygge sandslot…typisk ikk? Det var ellers et forslag jeg forsøgte at sælge i går, hvor han dog hellere ville i svømmehaaaal – så sådan blev det. Det var faktisk en skøn tur, og vi havde næsten stedet helt for os selv.
Jeg fik overvundet min frygt for at vise mig i badedragt – det er på en måde nemmere at gøre det, når man går rundt med en badebold på maven, og folk kan se at man ikke KUN er tykkemor 😉

Nu skal der pakkes en taske med kolde drikke, skiftetøj og solhatte. Der er heldigvis mange dejlige steder at holde is-pauser, derinde. Først skal vi overleve en tur med “kamelkaravanen” hvor aircondition med garanti ikke virker, eller i værste fald varmer frem for at køle.

Hvad har du lavet med dine børn her i ferien?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Judith
  tirsdag 22. juli 2014 at 09:42

  God tur, det bliver en varm omgang <3
  Når "mine" børn kommer hjem står den på strandtur samt ud at kigge på fisk 😉

  • Reply
   Therese
   tirsdag 22. juli 2014 at 20:46

   Det glæder vi os til 🙂

  Leave a Reply