Hva’ så Brønshøj – er I der?

IMG_4234Spunken var klar til en dag i “bjørnehaven” i dag, og kørte den gode rockstar-stil da jeg åbnede døren for ham.

Inden da, havde han brokket sig over sin frisure “Marj ha nyt hår!” sagde han, men jeg fik ham da overtalt til bare at rede det han havde med en kam…

IMG_4230

Han er virkelig blevet bevidst om hvordan han ser ud.
“Grønne båkser på”, “Ikke de dér underbåkser, dem med froooerne”, “Grønne sandaler på, uden strømper” (?!…).

Det er lidt sjovt, for jeg synes ikke selv jeg går SÅ meget op i hans tøj (ej heller mit eget). Han får en god blanding af H&M, Zara, Name It, Føtex, Bilka og så tøj fra butikken, på.
Tøjet skal kunne bruges i børnehaven, kunne tåle en masse vask uden at blive stift og være behageligt at ha’ på.
Jeg kunne ikke drømme om at købe en polo til ham, til 499 kr – så er dem fra Zara til 49 altså absolut gode nok 😉

Babytøj er noget andet, synes jeg. Jeg brugte en del flere penge på Spunkens garderobe da han var lille. Der gik jeg måske lidt mere op i bæredygtighed, så meget af tøjet var økologisk, og jeg sørgede også for dyner, voksiposer, madrasser osv. i en virkelig god kvalitet.
Heldigvis kan meget af det genbruges her til nummer to. Jeg mangler blot lidt ekstra strik til den lille, og så har jeg ellers hvad jeg skal bruge.

Nu ligger den trætte rockstar i klapvognen og sover. Han har sovet i halvanden time nu – og har sovende været med ude at gå tur med Max. Jeg begynder at blive sulten, så snart bestiller jeg en pizza til os.
Jeg fik i øvrigt nået en del af det på min liste. Der er vasket 4 maskiner tøj – bla. sengetøj, som skal lægges på. Skoskabet er ryddet op, og jeg nåede også en middagslur.
Gardinerne ville jeg gerne ha’ hængt op, men jeg kunne ikke finde beslagene til gardinstængerne. Det må blive i morgen.

9 comments
  1. Det er faktisk blevet rigtig godt, og han er SÅ glad for at være der 🙂

   Dejligt at en mors mavefornemmelse ikke altid behøver at være den rigtige, og jeg er så glad for at jeg gav det en chance.

 1. God ide at vente med gardinerne.

  Det er tidligt bevidstheden omkring udseende og påklædning, uha, men godt det er det i skabet og ikke mode blade og kataloger der ligges på bordet og sagt, jeg vil have 🙂

  Han er bare en guldklump

  1. Han får ikke som sådan lov til at kigge i kataloger og blade, hvor der er børnemodeller. Hvis jeg sidder og netshopper, kan han godt finde på at kigge med og pege på hvilke bukser han synes er pæne..det er ret vildt synes jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om