Hverdag igen - CopenhagenDaily
1 In mig

Hverdag igen

IMG_4335

I går hentede Spunken og jeg Kjærsten i lufthavnen. Nu er hverdagen igen startet, og begge forældre er hjemme. Det er Spunken glad for kan jeg mærke, og hans humør har her i eftermiddag været mere roligt end de sidste to dage (hvor undertegnede har været lettere presset og tæt på at bestille en spaferie i en forlænget uden barn og hund…).

I dag har Spunken så været i bjørnehave, og jeg har fået gjort lidt forskelligt herhjemme. Et par vaske er vasket, og den store gryde er blevet fyldt med osso buco og sat i ovnen. Der simrer den stadig, og jeg glæder mig til at skulle spise skøn efterårsmad om en time.

Jeg fik også tid til et langt varmt bad, for jeg fik nemlig gode gaver af Kjærsten, der skulle prøves af. En dejlig ansigtsmaske, en skrub og en god olie til krop og den store mave.
Nu er jeg velduftende og iklædt strik på både krop og fødder.

Nu kan jeg nå en halv times arbejde på webshoppen, inden Kjærsten kommer hjem, for Spunken han er faldet i søvn på sofaen.

Mandag er ok, selv om det er gråt og vådt derude. Hverdag er også ok – men jeg glæder mig nu stadig til barsel lige om lidt 😉

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Karin
    tirsdag 19. august 2014 at 08:19

    Dejlig mandag. Lækkert strik og hvor er maven fin stor.

    Det dufter og ligner tegn på efterår hos dig og udenfor.

  • Leave a Reply