I kapløb med tiden - CopenhagenDaily
4 In spunken

I kapløb med tiden

malehyggeSpunken er så træt så træt, når han kommer hjem fra børnehaven. Hvis jeg ikke er over ham hele tiden, så lister han hen til sofaen og falder i søvn. I går skulle han bare ikke sove, havde jeg besluttet, så der var lagt op til aktiviteter.
Det er ikke fordi der sker stor skade hvis han sover en time, andet end at vi så først har fået ham puttet kl 21-21.30. Så ryger det meste af vores “voksentid” og det er lidt træls i længden.

Lidt snacks, en drikkedunk med pæresaft og malergrej. Sådan gik en halv time i hvertfald, og så var der lige en halv time med hysteri og trodsalder. Men den halve time med malerhygge, var skøn. Spunken malede gaver til dagplejemor Gitte, og en til mig. Da jeg fandt guldglimmer frem, var der ikke et øje tørt – ej heller spisebord, som nu har fint glimmer på både plade og bordben.

Det kan være svært at få tiden til at gå hurtigt nok til at han ikke falder i søvn, når der samtidig skal laves mad. I går blev det det nemme løsning med pitabrød og en masse grønt. Så gik der også et kvarter med at Spunken hjalp lidt i køkkenet, og fik spist lidt majs og gulerødder.

Hvordan klarer I ulvetimen hjemme hos dig?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Camilla
  onsdag 10. september 2014 at 15:01

  Måske mit barn bare er lidt mærkelig, men han er ikke det mindste træt! Han kan sagtens sidde og se TV mens jeg laver mad, uden at falde i søvn. Det praktiserer vi i disse dage, hvor husbonden er ude at rejse. Ellers er det som regel ham, der tager sig af ungerne, mens jeg laver mad. Jeg tror dog, at det er en god idé med sådan som du har gjort her – men det virker jo desværre nok ikke hver dag 😉

  • Reply
   Therese
   onsdag 10. september 2014 at 15:38

   Har han også droppet sin middagslur? Spunken har ikke sovet til middag siden Juli, og han har været træt efter børnehaven siden Juli… ha ha. Måske det vender igen på et tidspunkt så han ikke er helt så flad. Det håber jeg 🙂

   • Reply
    Camilla
    onsdag 10. september 2014 at 17:37

    Det er faktisk sådan, at de tager det lidt som det bedst passer. Jeg vil tro, at han stadigvæk sover lur én gang om ugen nede i børnehaven og aldrig herhjemme i weekenderne. Det betyder dog også, at han er helt færdig kl 19.30 når han skal i seng, men som regel ikke før det. Jeg håber også for jer, at det vender – især når Gajolen gør sit indtog!

    • Reply
     Therese
     mandag 15. september 2014 at 17:47

     Jeg tror næppe at det når at vende, inden lillebror kommer 🙂 Men heldigvis har vi begge to hænder, så Kjærsten kommer nok til at hænge en del på de sene putninger. Det er helt umuligt at få Spunken til at sove i børnehaven, så forhåbentlig vender han sig til det med tiden.

  Leave a Reply