2 In reklame

En til vitaminpille, mooooar

Jeg var så heldig at få tilsendt en pakke vitaminpiller fra Livol, fra Lahme Kommunikation. Da de spurgte mig, skrev jeg tilbage at jeg var gravid, så derfor blev nogle af dem erstattet af Livols graviditetsvitaminer. God stil.

Der var tre bøtter med børnevitaminer, og den ene af dem er sødet med sukker. Det er den som Spunken kender, med jordbær. De to andre havde vi aldrig prøvet før. Den ene med tutti frutti og den anden med kirsebær. De er ikke sukkersødet, så jeg var en smule skeptisk for jeg vil helst ikke ha’ at Spunken indtager Aspartam dagligt. Heldigvis er Livols sødet med en kombination af isomalt, xylitol, sucralose og thaumatin.

livol

Spunken er tosset med dem, og vil SÅ gerne ha’ “to om dagen moar”. Desværre må han kun få en enkelt, så jeg skifter lidt mellem at give ham den morgen eller aften. Han knaser dem tilfreds, og ser ikke ud til at finde dem medicinagtige på nogen måde.

Graviditetsvitaminerne, er glatte i overfladen, og temmelig små. Det er et hit, for man skal spise to. De glider hurtigt ned, og jeg har ikke følt noget ubehag ved dem. Min eneste anke er at de gerne måtte indeholde mere jern. Man får kun godt 3/4 af hvad der anbefales i graviditeten, så det er lidt træls at skulle spise en ekstra jernpille for at være sikker på at kroppen får nok.

Kjærsten har så været tester af det nye produkt Multi Vital. Han har sagt at de er lidt store i det, men ellers ikke beklaget sig over dem.

Dette indlæg er sponsoreret, men meningerne om produkterne er helt og aldeles mine egne 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Abildjyden
  fredag 26. september 2014 at 08:19

  Coop kæden har disse billigt her i september mdr.
  Jeg fik begyndt med 50+ grundet min alder, skal tage 2, de er glatte i overfladen, og jeg har ingen problemer med at sluge dem med vand, ved ikke hvis en person der har svært med at sluge piller skulle prøve.

  • Reply
   Therese
   søndag 28. september 2014 at 09:05

   Godt at vide de er på bud. Det må jeg lige få sagt til min mor, for herhjemme har vi piller nok til de næste mange måneder 🙂

  Leave a Reply