Dunk, strikketøj og sensommer

IMG_4996.JPG
Dagene går stille og roligt. Når der er tid, hygger jeg mig med strikketøj. To projekter har jeg gang i nu. Det er ret godt, for det ene er lidt for besværligt at sidde med i butikken – det er en vest som jeg snart er færdig med. Det er ret stort !
Det andet projekt er et babytæppe til Gajolen.

I dag var jeg til kontrol hos min specialjordemoder. En kvart pegefinger blev rejst over at jeg nu er oppe på +4,5 kg. Det er heller ikke så fedt, så nu vil jeg passe min diæt det næste stykke tid.
Gajolen er ca 2 kg tung nu, og sund og rask. Hovedet vender stadig opad, men mon ikk snart han lægger sig den rigtige vej. Det håber jeg, for så letter det lidt på halsbrand og smertefulde spark.

Spunken er lige faldet i søvn. Han er i højt humør, og glæder sig til at han skal på ferie hos farmor sammen med “farmand”. Jeg blir hjemme med Max, og må indrømme at det jeg glæder mig mest til er to nætter med uafbrudt søvn og at jeg kan sove lige til jeg vågner 😉

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere