2 In mig/ strik

Dunk, strikketøj og sensommer

IMG_4996.JPG
Dagene går stille og roligt. Når der er tid, hygger jeg mig med strikketøj. To projekter har jeg gang i nu. Det er ret godt, for det ene er lidt for besværligt at sidde med i butikken – det er en vest som jeg snart er færdig med. Det er ret stort !
Det andet projekt er et babytæppe til Gajolen.

I dag var jeg til kontrol hos min specialjordemoder. En kvart pegefinger blev rejst over at jeg nu er oppe på +4,5 kg. Det er heller ikke så fedt, så nu vil jeg passe min diæt det næste stykke tid.
Gajolen er ca 2 kg tung nu, og sund og rask. Hovedet vender stadig opad, men mon ikk snart han lægger sig den rigtige vej. Det håber jeg, for så letter det lidt på halsbrand og smertefulde spark.

Spunken er lige faldet i søvn. Han er i højt humør, og glæder sig til at han skal på ferie hos farmor sammen med “farmand”. Jeg blir hjemme med Max, og må indrømme at det jeg glæder mig mest til er to nætter med uafbrudt søvn og at jeg kan sove lige til jeg vågner 😉

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lone
  torsdag 11. september 2014 at 21:59

  Jeg synes godt nok det er super flot at du ikke har taget mere på, 4,5 kg er jo ingen ting 😉

  • Reply
   Therese
   mandag 15. september 2014 at 17:45

   Nej, det er ikke meget 🙂 Men de virker temmelig emsige, så var det op til dem skulle jeg nok nærmere tabe mig. Ha ha

  Leave a Reply