Søndagsnydning og listeafkrydsning - CopenhagenDaily
0 In featured/ mig

Søndagsnydning og listeafkrydsning

Jeg har en ting med lister. At sætte tingene i system, er godt for mit hovede kan jeg mærke, i stedet for at det rumsterer rundt deroppe som ting der skal ordnes. Når først de er kommet ned på et stykke papir, så kan jeg slappe mere af – og ellers tage en ting af gangen.

IMG_5470

Barselslisten er skrevet, og jeg er så småt ved at tage tilløb til at gå i gang med den. Nu snurrer maskine nummer 3 i dag, med “vores eget” vasketøj, og hvis jeg er god kommer jeg i bund med det i dag. Så kan den kommende uge bruges på at vaske babytøj og få pakket det i kasser/kommode. Det bli’r godt.
Der er næsten ikke noget mere tilfredsstillende end når alt vasketøj er vasket, tørret og lagt på plads i garderoben. Nu er det en vask udelukkende med uldtøj, så snart kan vi se frem til velduftende, bløde trøjer og sokker.

Kjærste og Spunk, er taget på legepladsen. Jeg skulle egentlig med, og var midt i en middagslur da Kjærsten kom op og sagde at de smuttede nu, fordi Fru Forstad havde spurgt om de ville med dem på en sej legeplads med tovbane. Svesken slår mig med flere mil, så jeg tror ikke at Spunken er ked af at Max og jeg ikke kom med i dag.
Det er i øvrigt SÅ dejligt med genboer man kan tale med. Spunken taler meget om dem, når vi går forbi huset, og går også med glæde på rov i børnenes legetøj eller vader bare ind i deres have hvis man ikke er hurtig til at få ham stoppet. Måske han kommer til at besøge dem endnu mere, om 10 år, når Svesken har lækre veninder på besøg 😉

grovboller

Nu vil jeg overveje om jeg skal sætte tænderne i en halv Spelt/Emmer-bolle, eller vente tålmodigt på aftenens simreret. Der var ikke et øje tørt i morges, hvor jeg stod op og bagte en gang koldhævede grovboller. Urtekram har været så søde at sponsorere en stor pose med alt fra mysli, korn og mel der kan bages med. “Forfædrenes Fuldkorn” helt uden hvede. Det sætter min bagekunnen på prøve, og denne gang snød jeg med en smule hvedemel. Næste gang bli’r det uden, for jeg véd at det kan lade sig gøre.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply