Fuldkornsforkælelse - CopenhagenDaily
2 In mad/ reklame

Fuldkornsforkælelse

IMG_5341

I sidste uge, var jeg inviteret til arrangement af Urtekram, i samarbejde med Lahme Kommunikation. Det var skønt at kunne forlade arbejdet, sætte sig i et S-tog og ta’ mod Østerbro vel vidende at der ventede mig forkælelse og herligt selskab.

Der var dækket fint op, og som klokken nærmede sig mødetid, blev det lille rum fyldt op med en masse skønne kvinder.

IMG_5344

Vi fik præsenteret en masse nye produkter i serien “Forfædrenes Fuldkorn”. Der er alt fra mysli, knækbrød, mel og korn i serien, og nogle af produkterne er gamle kendinge, som så er blevet opdateret i design og indhold. Fælles for alt i serien, er at der ikke er hvede i – godt nyt til de der har hvedeintollerance.
Der var bagt boller, og de gav mig lyst til selv at bage forleden. Jeg var også så heldig at få lov til at smage på nogle af Urtekrams nye oste – bla. en brie som jeg simpelthen er nødt til at smage igen. Mmm, den var god, men desværre ikke at finde i butikkerne endnu.

En af de lækre myslier, var blevet brugt i en æblekage. Helt simpelt, var det æblegrød i lag med mysli, flødeskum på toppen og lidt chokolade. Det var faktisk rigtig lækkert, og skønt med noget andet crunch end det almindelige rasp.

IMG_5343

Tusind tak til Urtekram og Lahme. Jeg kommer til at nyde godt af de lækre produkter, i lang tid. For tiden er det den crunchy mysli, som jeg spiser hver morgen på min yoghurt.

Nu vil jeg gå i køkkenet og røre en spelt/emmer-dej sammen, og sætte til hævning i køleskabet til i morgen. Jeg tænker at familien er til at lokke op fra dynerne, hvis der dufter af nybagte boller i køkkenet.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Catarina
  tirsdag 30. september 2014 at 21:10

  Mums det ser rigtig lækker ud. Måske jeg skal prøve at lave min egen version, men min hjemmelavede müsli. 😀

  • Reply
   Therese
   tirsdag 30. september 2014 at 21:27

   Det er da en supergod idé ! Man kan sikkert også droppe flødeskummet, og i stedet bruge en sjat god yoghurt på toppen som en del af morgenmaden. Det vil jeg forsøge en af dagene. Man kan jo altid rive lidt mørk chokolade henover, hvis man trænger 😉

  Leave a Reply