Eftermiddags-snaaax - CopenhagenDaily
0 In mad/ reklame

Eftermiddags-snaaax

Når Spunken kommer hjem fra børnehave, er han ofte ret sulten. Ikke fordi de ikke får mad derovre – det gør de, og de får både formiddag, frokost og eftermiddag, men han siger næsten hver dag at han gerne vil ha’ nogle snaaax.

rugsnacks

Det kan være alt fra et æble og en banan, måske med lidt dyp i form af kakao eller kanel, og et stykke knækbrød eller almindeligt brød. Jeg fik æren af at prøve nogle nye “Rugsnacks” fra Karen Volf, og de har også været et hit. Han er vildest med dem med hvidløg – i det hele taget elsker han hvidløg, og man kunne let tro han var halvt græker.
I sommer, var det især vandmelon, druer og andet væskeholdig frugt der var et hit som eftermiddagssnacks. Det er lidt sværere at finde i lækker kvalitet nu, så jeg tror i det hele taget når årstiden skifter, at det meste bliver grovere.

For mig har rugsnacks’ne også været gode, for jeg skal jo (desværre) passe på mit indtag af sukker og tomme kulhydrater, grundet graviditetssukkersyge. Selv om de kan ligne en (tør) P-tærte, så er smagen god og langt fra kedelig. De er gode med guacamole, til ost, knust henover suppen eller bare direkte fra posen.

Tak til Lahme, for at give mig mulighed for at være testkanin.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply