Nyt om dunken

IMG_6152

Status er 39 fulde uger og 2 dage. I dag har jeg været til jordemoder på Hvidovre, og hun skønnede Gajolen til at være knap 3300 gram og temmelig lang. Han vokser. Jeg ta’r det hele med et gran salt, for de skønnede Spunken til 3800 gram, og han kom ud et halvt kg. lettere. Vi får se hvad der kommer ud.

Jeg fik en god snak med hende omkring den kommende fødsel. Især tanker om overbemanding på fødestuen har fyldt, da jeg ved at de har haft meeeget travlt den seneste uge – og sendt folk videre til Herlev og Hillerød. Jeg er dog for dyr at sende videre, så det satser jeg på hun har ret i (nu er hun afdelingsjordemoder så tænker hun ved hvad hun taler om). Fordi jeg har gået til så mange kontroller, scanninger, prøver osv. er det rigtig fedt for dem at få “pengene hjem” ved at afslutte mig med en fødsel. Super!

Det er dejligt at vide at man er en “dyr dame” 😉

Jeg fik også at vide at jeg sagtens kunne komme i vand igen, trods graviditetsbetinget diabetes, og at de udover at måle mit blodsukker hver anden time, ikke kommer til at gøre andet. Så jeg kan slippe for drop, konstant overvågning osv. Hun har selv noteret at jeg ønsker det hele så naturel som muligt, og det er fint med mig. Dog skal jeg droppe saft, druesukker osv. under fødslen, medmindre jeg skal ende med at få insulin (det gi’r de hvis blodsukkeret rammer 10 under fødslen), så jeg må faste eller spise/drikke fornuftigt.

Dog fik jeg lov til at drikke min “fødeøl” og ta’ et par panodiler ved første ve, og også velsignelse til at ta’ et lavement hjemmefra (uden at gå i detaljer så var det IKKE fedt at få det midt imellem onde veer…).

Så alt i alt godt. Ny tid om en uge, hvor der bli’r foretaget en “ordentlig hindeløsning”.

Bliv derinde en uges tid endnu Gajol.

IMG_6160
Mælk i kaffen?…. tihi 😉

1 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om