Brødre

IMG_7862 IMG_7865

Spunken og Gajolen, kan godt li’ hinanden. Det kan man tydeligt se hvis man sniger sig til et kig når Spunken tror jeg ikke kan se ham. Forleden stod han og snakkede med Gajolen. Der var øjeblikkelig respons og store smil retur. Spunken tog Gajolens hånd, og stod og nussede den – hormonella blev helt rørt af at se det, og rigtig glad i maven. Jeg sneg mig til et par billeder – uden at de opdagede det. Succes.
Det er nemlig lidt hårdt at få sure blikke af storebror, hver gang jeg sidder med babyen. Det varmer dog at vide at han er ligeså skudt i ham som jeg er 😉

Hvor er mine to drenge dog dejlige.

 

13 comments
  1. Vidunderlige billeder. Det er præcis de stunder du skal huske, når du får sure blikke. De stunder vil du få flere af, altså både kærlighedserklæringer, og de sure blikke, du vil aldrig vide hvornår, de kommer bare, derfor fyld op af kærlighedserklæringerne, og slet de sure.

  2. Vidunderlige billeder! Her i huset er der ikke meget tvivl i lillebrors blik om, at storebror er den sejeste i verden! Junior kan også godt lide din lillebror, men nogle gange tror jeg, at han stadigvæk synes at den bette får for meget opmærksomhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om