Nytår på børnemåden

IMG_7820

Vi er kommet over på den anden side af nytåret, og det var en dejlig nytårsfejring. Vi fik besøg af genboen, og deres skønne unger. Spunken havde hjulpet med at bestemme pynt til bordet, jeg havde lavet kransekagebrud (…som skulle ha været et tårn, men det gik i stykker…så det blev i stedet et brud, eggå), der var bestilt en masse sushi og til dessert var der is-taffel.
Is-taffel er bare fire forskellige is, masser af tilbehør og høflig selvbetjening. FruForstad havde taget de gode vaffelrør med nutella i, og jeg havde købt flødeboller og chokoladesovs – der er stadig rester, og jeg glæder mig til en lille dessert i aften (inden det på mandag for alvor er slut med alt det usunde).

IMG_7833
Gajolen kunne ikke sove fra raketterne, så dvs. han var vågen fra kl 18-02. Kun med en lille smule klatsovning, men ikke noget der kunne forhindre at han havde røde øjne og var noget så ked af det. Stakkel. Kjærsten og jeg skiftedes til at vugge og hoppe rundt med ham.

Til gengæld sov Max fra det hele. Helt ligeglad med larmen var han, selv ved midnat da det bragede løs. Han er godtnok verdens roligste hund – og enda i en alder af 1 år. Når han er 5 år gammel, frygter jeg at han sover hele dagen. Hi hi.

IMG_7860“Få dem til at holde op med at larme, moaaaar…”

De tre andre unger hyggede sig. De så tv, spiste snacks og legede med legetøj. Spunken syntes det var liiidt af en udfordring at dele sit legetøj, men det gik egentlig ret godt. Der var gang i den, men ikke kaos. Vi voksne fik stadig snakket en masse, og nydt hinandens selskab.

IMG_9088Pludselig blev klokken midnat, uden at vi nåede at se “90’års fødselsdagen” eller hoppe fra sofaen. Pyt. Der blev åbnet en flaske champagne og ønsket godt nytår.
Kjærsten trillede grillen ud i indkørslen ved midnat, så naboerne kunne få hotdogs. Det var et hit, og der blev fyret raketter af mens alle mændene stod med cigarer og højt humør. Jeg havde Gajolen i en slynge på maven. Godt dækket med en stor, tyk, hue, sad han trygt og kunne mærke min varme.
Det var så hyggeligt lige at tale lidt med naboerne. Selv om vi har boet her i to år nu, er det ikke fordi vi render hinanden på dørerne.

Spunken gik i seng ved 22 tiden, så her om lidt går ham og Kjærsten ud og skyder et par raketter af. De største er gemt til ham <3

Jeg håber du havde en skøn nytårsaften.

7 comments
  1. Godt I kom helskindede ind i det nye år. Forhåbentlig sover gajolen bedre næste gang. Og hvor er spunken dog frisk og sej på billedet.
    Vi fire “gamle”, som har fejret nytårsaften sammen i mindst 14 år nu, hyggede, spiste godt, grinede, fyrede krudt af og grinede endnu mere, inden vi trissede hjemad ved 3-tiden. Dejlig aften. “Same procedure as last year” – dog uden blomstervand 🙂

  2. Godt nytår, og et meget smukt bord, samt masser af lækkert mad, sidder her og bliver lækkersulten 🙂

    Jeg var hos yngste, og ja, bettemanden var også meget vågen, dog gik han ud som et lys kort før midnat, og sov til kl. 7.00, han er jo begyndt at sove på eget værelse, så godt til ham.

    Yngste glæder sig til at få grønt lys til at træne igen, hun går og cykler meget, er meget rastløs, så snart hun får ok, så skal der trænes maven skal være flad igen 🙂 – inden den igen skal vokse sig stor og smuk 😉

  3. Hej Therese. Forsinket godt nytår fra en ny på besøg:-)
    Må jeg spørge, hvor du har købt det flotte blå billede bag jeres gyngestol?
    Venlig hilsen
    Ditte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Fodboldglæde

Ja…en overskrift jeg aldrig troede jeg ville have på bloggen. Ude på frederikssundsvejen kører en masse højt dyttende…
Læs mere

Kære Krop!

Undskyld at jeg fik drukket alt alt alt for meget rødvin i går! Jeg gør det (måske) aldrig…
Læs mere

Panik !?

Nanoblogging on da’body! 3 dage på massiv druk…. Nu skal der vist detox’es eller noget. Plejer min hjertebanken…
Læs mere

Lux i Lux

Jeg er skam kommet hjem fra Luxembourg, men efter at komme hjem søndag aften og så direkte ind…
Læs mere