Vi klemmer den sidste hygge ud af sneen - CopenhagenDaily
3 In featured/ mig

Vi klemmer den sidste hygge ud af sneen

IMG_7735

Der er plusgrader udenfor, og sagte men sikkert smelter sneen. ØV. Nu var det lige så pænt, og både børn, voksne og hund har nydt sneen i fulde drag.

Spunken har kælket, Maxhund har “sniffet sne” og vi voksne har nydt den pæne udsigt – og Kjærsten har knoklet med at trække Spunk på kælk.

IMG_7772

I dag håber jeg at vi kan nå en lille kælketur, når Kjærsten kommer hjem. Han er nede i butikken og overdrage lokalet. Hurra, vi nåede det inden den 1. januar, så nu er det ude af verden i det nye år.

Senere i dag skal jeg op at bestille en kæmpe portion sushi til i morgen. Siden vejret har været som det har, har jeg ikke turdet at bestille inde fra byen i år – for det skal man selv hente. I stedet, bestiller jeg fra den lokale. Det er også helt udmærket, og uden overraskelser som vandmand og grillet ål.
Der er købt ind til midnatshotdogs som traditionen tro skal grilles udenfor af Kjærsten. I år er flere af naboerne hjemme, så der kommer nok nogle over og skåler og får en pølse. Det bli’r hyggeligt.

Jeg har endelig fået købt en babyalarm, så nu krydser jeg fingre for at Gajolen gider at sove nytårsaften, så jeg også kan komme lidt udenfor og se på raketter. Kjærsten og Spunken var i Bauhaus i går, og tømte vist biksen for krudt. Det glæder jeg mig til.
Max reagerer slet ikke på bulder og brag, og selv når vi går tur med ham kigger han op på raketterne og går videre uden at fortrække en mine. Det er simpelthen så fedt. Dygtigt hund <3

IMG_7768

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  conny
  tirsdag 30. december 2014 at 18:15

  Dejlig beskrivelse af førnytårsdagene. Du ønskes et godt nytår med din familie. Glæder mig til at høre mere fra dig i 2015.

 • Reply
  frubech
  tirsdag 30. december 2014 at 19:50

  Her er de også begyndt at øve sig, men heller ingen af mine 4-benede tager den mindste notits af hverken lys eller lyd.

  Godt nytår til jer alle i Brønshøj 🙂

 • Reply
  Abildjyden
  lørdag 3. januar 2015 at 11:19

  Skønt med så megen sne. Krydser fingre for vi får lidt i jan. eller feb. det er så hyggeligt.

 • Leave a Reply