Sofakartofler og hundeluftning

snehunden

Vi går lange ture med Max, Gajolen og jeg. Gajolen nyder de lange trilleture i frostvejr, og jeg nyder at koble hjernen lidt fra og lytte til sneen der knaser under mine støvler. I aften falder der mere sne, og det glæder jeg mig til – det gør snehunden vist også 😉

Drengene kommer hjem i aften, medmindre det kommer til at sne så meget at de hellere vil blive en ekstra nat i Jylland. Nu må vi se hvad det bli’r til.

Nætterne er gået fint, selv om jeg har været alene. Der har været indbrud i nabolaget i julen, men heldigvis intet her på vores vej. Jeg har sovet i gæsteværelset nedenunder, så jeg har kunnet høre hvis Max har gøet – men heldigvis har vi alle sovet som “babyer”. Gajolen har taget nogle lange sovestræk, og vi har sovet helt til kl. 9 begge dage – så Max har været næsten gul i øjnene og krævet øjeblikkelig tissetur.

På Netflix, har jeg fået set en hel sæson af “Hart of Dixie”. Det er en ret hyggelig tøseserie, og mon ikke jeg får startet på 2. sæson i dag…. Aldrig har jeg tilbragt så lang tid i sofaen, hi hi.
Jeg burde pakke lidt af julepynten væk, og gøre rent. Vi får gæster nytårsaften, og det ville være fint hvis de ikke skulle indånde Max’s hundehår og grannåle fra juletræet…

2 comments
  1. Vidunderlig dejlig beretning. Og dejligt til Max lille P og dig, at i nu er blevet tanket op med masser af ro og regelmæssighed, medens de 2 store drenge har været i Jylland og fået en masser af jysk kærlighed indenbords.

    Ønsker dig og din familie en dejlig søndag, frostklar og sne i vente dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere