Noget fra hånden - CopenhagenDaily
4 In mig

Noget fra hånden

IMG_7946Babyen sover, og mens han gør det får jeg opdateret lidt i butikken, besvaret nogle mails, lavet invitationer til barnedåben og skrevet nogle nye mails. Det må blive næste gang han sover at jeg får ordnet nogle banksager, for nu rammer vi snart 2 timers lur og så er det om at have “madpakken” klar til når han vågner.

<—– Nogen har opdaget sin hånd – der bliver gumlet en del 😉

Vi skulle ha’ haft besøg af sundhedsplejersken her til formiddag, men hun har rykket til i morgen. Det passer mig fint, for jeg har brug for en formiddag i roligt tempo. Jeg sover ikke godt for tiden, selv om Gajolen kun vågner to gange i løbet af en nat. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg sover uroligt og drømmer en masse underlige ting.

Nu tror jeg at jeg vil lave mig en lille kop kaffe, og så ellers hygge mig med lidt bloglæsning. Jeg er temmelig bagud på alle blogs, men elsker når der er tid til det. Jeg får heller ikke svaret på alle jeres dejlige kommentarer, så hurtigt, men jeg læser hver og en og jeg er rigtig glad for at I stadig kommenterer når jeg er så sløv i betrækket <3

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anette
  tirsdag 6. januar 2015 at 18:28

  Fuldmånen forstyrrer også mig…

  • Reply
   Therese
   søndag 11. januar 2015 at 15:54

   Du siger noget. Det kan da sagtens ha været fuldmånen der var skyld i det.

 • Reply
  frubech
  torsdag 8. januar 2015 at 21:20

  Han er det sødeste i blogland lige nu… altså sammen med storebror 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 11. januar 2015 at 15:54

   Hi hi. Tak søde du 🙂

  Leave a Reply