Noget fra hånden

IMG_7946Babyen sover, og mens han gør det får jeg opdateret lidt i butikken, besvaret nogle mails, lavet invitationer til barnedåben og skrevet nogle nye mails. Det må blive næste gang han sover at jeg får ordnet nogle banksager, for nu rammer vi snart 2 timers lur og så er det om at have “madpakken” klar til når han vågner.

<—– Nogen har opdaget sin hånd – der bliver gumlet en del 😉

Vi skulle ha’ haft besøg af sundhedsplejersken her til formiddag, men hun har rykket til i morgen. Det passer mig fint, for jeg har brug for en formiddag i roligt tempo. Jeg sover ikke godt for tiden, selv om Gajolen kun vågner to gange i løbet af en nat. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg sover uroligt og drømmer en masse underlige ting.

Nu tror jeg at jeg vil lave mig en lille kop kaffe, og så ellers hygge mig med lidt bloglæsning. Jeg er temmelig bagud på alle blogs, men elsker når der er tid til det. Jeg får heller ikke svaret på alle jeres dejlige kommentarer, så hurtigt, men jeg læser hver og en og jeg er rigtig glad for at I stadig kommenterer når jeg er så sløv i betrækket <3

4 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere