3 In familien

Det var sådan en fredag..

IMG_8263.JPG
Sådan en fredag der startede om natten, ved at Spunken hostede og havde ondt i halsen. En smule feber og urolig. Gajolen kunne ikke finde ro, så vi rykkede ned i gæstesengen og Kjærsten tog sig af Spunken som heldigvis fik sovet.

Fredagen startede brat, mens jeg lavede morgenmad til Spunken, efter at ha bestilt tid hos gæstelægen siden vores egen holdt fri.
En fuldfed mus, ormede sig ud fra hullet ved opvaskemaskinen, pilede over gulvet og ind i skabet med gryder.
Møjsommeligt blev skabet tømt, mens Spunken kiggede og spurgte til både mus og sin egen mad.

Mexican standoff – musen tabte. Jeg fik den ned i en tupperwarebeholder og satte låg over. Musen fløj over hækken og ind til naboen – han har kat.

Store rengøring måtte vente, for Spunken skulle til læge og jeg skulle til Lyngby på venindebesøg. Et par busser kørte fulde afsted uden mig. Tilsidst kom jeg med.

Lægen meldte om virus, rød hals, røde ører og matte trommehinder. Dog intet man skal ha medicin for.
Kjærsten og Spunken tog hjem igen og Kjærsten glædede sig til vores megahurtige internet skulle kobles til.

Tre timer i support-telefon senere, var der intet net og ingen klapsalver til TDC.

Jeg kom hjem, og begyndte på mad og på at skolde alt i køkkenet. Alt skulle gøres rent og jeg har det stadig stramt over at mus kan komme ind så let som en leg pga slidt og hurtigtbygget 90’er køkken fuld af huller og sprækker.

Kalkunen var dårlig, så aftensmaden blev grøntsager med kartoffelmos.

En af de fredage, som bød på mange begivenheder vi kunne have været foruden, men også dejligt mange babysmil, venindehygge, slikpizza til imponeret Spunk og nu et glas portvin.

Intet er så skidt at det ikke er godt for noget.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Bente
  lørdag 17. januar 2015 at 12:06

  Griner lidt, den der mus er sandsynligvis spurtet direkte tilbage i dit køkken. Anskaf dig en klapfælde (eller en kat), det med at fange dem levende er i værste fald dyrplageri, men som regel løber de bare hjem. Prøvede at slippe en mus fri 5 km herfra, den var tilbage om aftenen (havde fået neglelak på ryggen, så det var den samme). Men klamt er det, med mus og deres klamhed i køknet. Er Max helt ligeglad? Håber din mus er ædt af naboens kat 😉

 • Reply
  Celena
  mandag 19. januar 2015 at 19:37

  Your pictures look cosy anyway 😉 Hope everyone is feeling better today…. and the mouse is far, far away!

 • Reply
  Abildjyden
  søndag 25. januar 2015 at 17:47

  Det er en af de dage vi gerne vil springe over 🙂

  Så lige Gajolens bukser, i går var vi på udsalg, yngste ville så gerne have heldragt enten fra Papfar eller Småfolk, og helst på tilbud, da hun ved Otto “snart” skal skifte fra 62 til 68,han er lang slank og dog omkring de 6 kg. (Og meget varmblodig). (hun på praktikløn, og faderen på barsel (understøttelsesbeløbet fra første dag trods overenskomst, fædrene er glemt indenfor hans erhverv 3F), Yngste glæder sig til hun er tilbage på SU, så har det mere til overs i hverdagen. Praktikløn er 3000 mindre end SU, da det er dobbelt til moderen.

  God bedring til Spunken

 • Leave a Reply