4 In barselsliv/ gajolen

Mødregruppetid

palle1

Klokken er 60 minutter i mødregruppe.

Gajolen har en evne til at sove lang morgenlur når vi skal ud af døren på et bestemt tidspunkt. Til gengæld sover han sjældent morgenlur hvis jeg har tid herhjemme til enten at læse eller strikke. De må altså ha en særlig radar de små mælkemonstre.

Jeg er blevet ret glad for mødregruppen. Det er noget h e l t andet end første gang. Ingen er usikre, ingen har grædebabyer og der er altid tid til at drikke kaffe fordi ungerne sover længe.

Det er dejligt med seks kvinder der alle har flere børn, så vi kan sidde og tale med hinanden om de her svære søskendekonflikter der kommer, og hvordan man håndterer dem.

Tre af os er gået sammen og starter til babysalmesang i den lokale kirke. Det er lige dele rytmik og sang. Det glæder jeg mig rigtig meget til, for jeg synes det har været lidt svært at overskue at starte til en masse ting, da der altid er en usikkerhed omkring afhentningstidspunkt af Spunken – især på denne årstid, hvor der er tusinde ting i omløb.
I går var der ikke mindre end tre sedler på døren til børnehaven. Vi har skoldkopper, lus og børnesår…. Yessir. Det kan man jo kun glæde sig til, især når Spunken aldrig har haft noget af det før, så det med garanti vil medføre en masse Googlen og stressen af undertegnede.
Man kan selvfølgelig også være så heldig at han ikke rager noget af det til sig – vi krydser fingre.

Nu vil jeg lege lidt med den – nu vågne – Gajol. Han er begyndt at holde lange foredrag, og tester alle lejer af sin stemme. I går spidsede han munden, og var så tæt på at grine at han blev helt overrasket over lyden og så begyndte jeg at grine – og så blev han bange og stoppede. Måske har jeg held i dag 😉

Du ønskes en rigtig dejlig blæsevejrsdag.palle2

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Finurligt
  torsdag 15. januar 2015 at 14:54

  Uha, hvor er han sød den lille Gajol. Nu havde jeg jo ikke en mødregruppe med JoJo eftersom vi boede i Luxembourg, men jeg er helt enig i at mødregruppe med barn nr. 2 bare er rolig. Man ved hvad det der børne-noget går ud på og man støtter hinanden i de forskellige valg vi træffer. Der var ingen rynkede øjenbryn fordi vi gjorde tingene forskelligt og måske ikke efter “bogen”. Fordi vi alle vidste, at børn er forskellige og at man gør det der er bedst for barnet – og resten af familien.

 • Reply
  Catarina
  torsdag 15. januar 2015 at 15:52

  Aii altså, han giver mig da het flimmer i æggestokkene. 😀

 • Reply
  Sidsel
  torsdag 15. januar 2015 at 21:50

  Det er også en rigtig hyggelig mødregruppe 😀 også når det er 3. gangs 😉

 • Reply
  Abildjyden
  søndag 25. januar 2015 at 17:34

  Hvor er gajolen altså en lækker mås. Lige ved at være på niveau med Otto (mit yngste barnebarn) 🙂

  Skønt med mødregruppe, og de alle har født før, selvfølgelig kunne førstegangs godt have glæde af at møde nogle der har flere børn, eller måske mere have en livline til mødre der har født før 🙂

 • Leave a Reply