Lørdag i sygesofaen - CopenhagenDaily
3 In familien

Lørdag i sygesofaen

IMG_0263-0.JPG

Udenfor drysser sneen ned fra oven. Spunken sidder ved min side i sofaen, og hoster. Hans kinder er røde og feberen raser i hans lille krop. Øv, stakkel. Han har været ramt af hoste on off i snart to fulde måneder.
Lægen siger det er en virus, og vi er trætte af det.

Vi ser “Aristocats”, drikker kakao og spise grønne druer. Til aften har patienten bestilt suppe, og det gider jeg godt at lave til ham.

Kjærsten er kørt i IKEA. Vi starter nemlig projekt musefrit køkken i næste weekend, og de sidste mål skal lige på plads. Om lidt surfer jeg nettet tyndt efter en pedalspand til nedsat pris. Affaldet ud af skabet, så musene ikke fristes.

Lørdagen går i stille tempo, og før vi ved af det er den gået. Heldigvis har jeg trillet en dejlig tur i dag, og nu sover Gajolen igen en lille lur. Han er træt med træt på, efter at ha’ været med på Kjærstens arbejde i går. Der var fredagsbar, og vi havde begge unger med. Spunken hyggede sig, og det bragte minder fra dengang jeg selv var barn og var med til forskellige arrangementer. Der var ikke noget bedre end at falde i søvn på en sofa, eller under et bord, mens man kunne høre de voksnes snakken og grin. Det var trygt og dejligt.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Abildjyden
  søndag 25. januar 2015 at 18:02

  Hvor er det trist for Spunken, Håber han snart kommer sig.

  God musekamp 🙂

 • Reply
  A+K/VenterPaaVin
  tirsdag 27. januar 2015 at 17:39

  God bedring. Disney og suppe plejer at være en temmelig god kur!

  – Anne

  • Reply
   Therese
   lørdag 31. januar 2015 at 13:57

   Det er det bedste, Anne 🙂

  Leave a Reply