Så blev det mandag...nå nej - CopenhagenDaily
2 In barselsliv

Så blev det mandag…nå nej

IMG_8497

Spunken var med ude at handle i går. Han elsker at gå rundt med sin egen lille vogn. 

Det er onsdag, men i barselsboblen føles det som mandag, for de sidste to dage har Spunken været hjemme, og først i dag er det blevet “hverdag” igen.

Gajolen skulle vaccineres mandag, og vi tog Spunken med. Han blev nemlig ved med at hoste, og selv om han er blevet lyttet til flere gange, synes jeg at det var utroligt som det blev ved.
Lægen lyttede til Spunken, og kunne intet høre på lungerne. Dog ville hun gerne ta’ en blodprøve for at se om der var infektion, og bingo. Det var der. Nu er han på en 7 dages penicillinkur. Selvfølgelig er jeg ikke glad for at han har en infektion, men at der nu er udsigt til at han bli’r helt rask, under jeg både ham og os.

De to stik i de tykke lårbasser, havde Gajolen ikke så meget i mod. Et vræl og et par rynkede bryn var var han kunne mønstre. Døgnet efter fik han feber, var pylret og sov lidt uroligt. Det var det. Nu håber jeg at han forholder sig lidt mere roligt i et par måneder, inden næste vaccine. Der har været en del urolige nætter på det sidste, og det har krævet mere kaffe af mig og gjort det svært ikke at spise for mange kulhydrater. Træthed avler dårlige snackvaner hos mig.

Nu vil jeg nyde en kop varm kaffe, mens Gajolen sover sin formiddagslur. Med smil tænker jeg på den dejlige dag jeg havde med Spunken i går, hvor vi både var på posthus, hos bager, i legetøjsbutik og i Irma. Han blev forkælet med lidt nyt legetøj – det meste betalt af hans lommepenge, og så spædede jeg lidt til. Han er nemlig blevet bidt af “Skylanders”.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Celena
  torsdag 29. januar 2015 at 17:25

  Hope everyone is happy and healthy again!

  I guess that Skylanders has gone viral 😉 It is a big hit at our house as well!

  • Reply
   Therese
   lørdag 31. januar 2015 at 13:56

   Funny to hear that skylanders are a hit in your house as well 🙂

  Leave a Reply