Tre måneder lang - CopenhagenDaily
7 In featured/ gajolen

Tre måneder lang

Gajolen1

Gajolen har rundet de 3 måneder. Han er lang, meget lang. Hvad han egentlig vejer og måler, aner jeg ikke. Næste gang han skal det er vist i marts. Men jeg kan se at han er længere end Spunken var i den alder, og mindre tyk 😉

Gajolen er en glad dreng, der smiler og pjatter en masse. Han elsker at starte samtaler med mig, og vi kan pludre/snakke i lang tid, med intens øjenkontakt. Hvis jeg synger for ham, bli’r han stille og han elsker også når Spunken gider at nusse ham på hovedet og snakke med ham.

Han gider ikke ligge på maven, men er alligevel blevet stærk i ryg og nakke, så helt skidt står det ikke til. Hvis jeg har ham liggende på maven, bli’r han dog ikke så hurtigt sur. Kravlegården er et hit, og han råber gerne af sine tøjdyr. De skal makke ret, og han lader dem ikke ligge på den lade side.

Der er god apetit i ham, men han er ikke som Spunken en baby der hænger i patten. Han spiser det han har brug for, og hvis han er hys kan han IKKE trøstes med mad. Så skal han enten klappes i rumpetten (…) eller puttes i sin lift.

Sove om natten, gider han godt. Han vågner på en god nat kun to gange, og ellers sover han tungt og godt. Han gider ikke sove i sin seng, og heller ikke ha’ sin dyne på. Lige på det punkt er han præcis som storebror var. I stedet ligger han i min armhule under min dyne. Vi øver dog stadig at han ligger i sin seng, og nu har jeg købt en sovepose som han ikke kan sparke af. Måske det kan hjælpe.

Snart pakker jeg størrelse 62 ned og finder størrelse 68 frem. Desværre var det den størrelse Spunken næsten ikke havde noget af, og det han havde blev solgt på Trendsales, så jeg skal vist ud og have fat i alt fra bodyer til bukser.

gajolen2

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Anette
  torsdag 29. januar 2015 at 18:56

  Og Inden du ser dig om, er han 13 år, 185 høj og bruger str. 45 i sko. Og så er der bumserne…

  • Reply
   Therese
   lørdag 31. januar 2015 at 13:53

   Haha, ja. Er allerede i chok over at Isaac bruger str 28 😀

 • Reply
  Susanne
  torsdag 29. januar 2015 at 19:08

  Han er smækker-lækker

  • Reply
   Therese
   lørdag 31. januar 2015 at 13:51

   Tak Susanne 🙂 Han er ret så dejlig

 • Reply
  Mette
  torsdag 29. januar 2015 at 19:31

  Jeg synes han kommer til at ligne Oscar mere og mere. Har han ikke også nogle andre farver end Spunken?

  • Reply
   Therese
   lørdag 31. januar 2015 at 13:51

   Han har mørkere øjne end Spunken havde. Så jeg er spændt på om han får brune øjne 🙂

 • Reply
  Abildjyden
  mandag 23. februar 2015 at 10:37

  Uha hvor går det stærkt. Har forøvrigt et tip til hvordan du selv kan veje ham, Hvis du har en kuffert vægt, så kan du samle en ble som sundhedsplejersken gør, så har du en cirka vægt, Min yngste datter vejer nemlig Otto på denne måde, og på hans 3. mdr. dag stod den på 7 kg., han er lang ikke sådan babybuttet, har dog baby elastikker både ved håndled og på lår :-).
  De er jo for store til at benytte bagevægten :o)

 • Leave a Reply