Nå, men det går jo godt…

image

Drengene og jeg, er på ferie nede hos mormor. Imens er Kjærsten i gang med at rive køkkenet ned, og sætte et nyt op.

….

Der var en VVS’er ude i går, for vores fjernvarme har mistet trykket. Vi havde selv håbet på at det var en dims der skulle skiftes ud (det var det for et par år siden), men det viser sig at der er en rørskade.
Så først et opkald til forsikringen, og så stod der 20 minutter efter en taksator og en VVS’er.
Hullet er selvfølgelig det eneste sted i huset som man ikke kan tilgå via krybekælder, så  nu ser det ud til at hele badeværelsesgulvet skal brækkes op.

Jeg forsøger at ta’ det i stiv arm, men med en baby hjemme, som kræver ro, varmt vand og rolige rammer….så er det lidt svært. Men jeg må ta’ det som det kommer, og ellers finde andre steder at opholde mig i dagtimerne.
Heldigvis har vi et ekstra bad og wc ovenpå (dog pt ikke noget vand), så vi ikke behøver at ha’ et festivaltoilet stående ude i indkørslen..

Kjærsten har dog vist sit håndværkerværd, og ser ud til at ha’ ret meget styr på køkkenet. Det er revet ned nu, og der skal lappes en masse huller. De tidligere ejere har ikke vægtet et lige gulv eller ordentligt håndværk særlig højt, så det er vist meget godt vi får det hele ordnet en gang for alle.

Drengene og jeg bli’r hos mormor til og med i morgen. Måske også mandag med. Nu må vi se 🙂

Nå ja, det er nu 6 uger til barnedåben…hjemme….med gæster til kaffe og frokost….

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om